Πώληση Διαμέρισμα 123τ.μ. - Εσπερίες, Κέρκυρα

Ζητούμενη τιμή: 250000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Κέρκυρα, Εσπερίες

250,000 €

Ν. Κέρκυρας, Κέρκυρα, Εσπερίες

ID: 231351001-978

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

123

Έτος Κατασκευής

1990

Όροφος

1ος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη REMAX Premier Στον Άγιο Στέφανο Αυλιωτών, στη βορειοδυτική ακτή του γραφικού νησιού της Κέρκυρας, πωλείται παραθαλάσσιο οροφοδιαμέρισμα πρώτου ορόφου, 123 τ.μ. μέσα στη φύση και μόλις 300 μέτρα από την πανέμορφη ομώνυμη παραλία.
Aποτελείται αναλυτικά από δύο διαμερίσματα των 50 τ.μ. και ένα στούντιο των 25 τ.μ. πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα. Κατασκευάστηκε το 1990 και ανακαινίστηκε ριζικά το 2020 με άριστης ποιότητας υλικά , με πλήρη επίπλωση και εξοπλισμό, σύστημα φιλτραρισμένου μη πόσιμου νερού με εξαιρετικής ποιότητας εγκατάσταση, κάμερες συναγερμού φωτιάς, ηλεκτρικά στόρια με επαναφορά κ.α. Στον περιβάλλοντα χώρο που αγκαλιάζει και συμπληρώνει το συγκρότημα, συναντά κανείς μία μεγάλη έκταση με δυνατότητα κατασκευής πισίνας ή άλλης χρήσης και άνετες θέσεις στάθμευσης. Σε συνδυασμό με την πανέμορφη παραλία του Αγίου Στεφάνου και τις μικρές αποστάσεις από το κέντρο της πόλης της Κέρκυρας και το αεροδρόμιο του νησιού, αποτελεί ιδανική επιλογή για παραθεριστική κατοικία αφού φιλοξενεί άνετα δύο οικογένειες και ένα ζευγάρι ή και με δυνατότητα διαφορετικής διαμερισματοποίησης. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ (0% Μεσιτική Αμοιβή)

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Απεριόριστη

Κήπος

Συναγερμός

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.