Πώληση Αγροτεμάχιο 7593τ.μ. - Παλίκη, Κεφαλονιά

Just Sold

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Κεφαλονιά, Παλίκη

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Παλίκη

ID: 231771001-44

Τετραγωνικά Μέτρα

7593

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Αγροτεμάχιο 7.593 τ.μ με επιτρεπόμενη δόμηση μέχρι 270 τ.μ. . Βρίσκεται στη θέση Βορβοκυλατο στην περιοχή Κουνόπετρας της κτηματικής περιφέρειας Μαντζαβινάτων, έξω από το Ληξούρι, στην Κεφαλονιά. Απέχει 1 χιλιόμετρο από την αμμώδη παραλία Μανια κοντά στην Κουνόπετρα. Η διάσημη παραλία Ξι με την κόκκινη άμμο είναι μόνο 8 λεπτά απόσταση με αυτοκίνητο (4,6 χ.μ.). Ιδανικό για όσους θέλουν ιδιωτικότητα και ησυχία, ταυτόχρονα με την άμεση πρόσβαση σε προσφιλείς αμμουδιές και σε waterpark. Η ιδιοκτησία αυτή περιλαμβάνει ένα τετράγωνο εύφορο κομμάτι που μέχρι πρότινος είχε καλλιέργεια με λαχανικά.

Όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις υπάρχουν για να χτίσετε τις κατοικείς που ονειρεύεστε μέσα σε αυτό το οικόπεδο. Επιτρεπόμενη δόμηση μέχρι 270 τ.μ. Σύνδεση με νερό , ηλεκτρικό και τηλέφωνο είναι εφικτή.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Θέα: Βουνό

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.