Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 1164τ.μ. - Παϊδοχώρι, Φρέ

Ζητούμενη τιμή: 68000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Φρέ, Παϊδοχώρι

68,000 €

Ν. Χανίων, Φρέ, Παϊδοχώρι

ID: 231671048-53

Τετραγωνικά Μέτρα

1164

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την RE/MAX Specialists και τον σύμβουλο ακινήτων Παναγιώτη Γατίδη,

Στο πανέμορφο και παραδοσιακό χωριό Παϊδοχώρι, πάνω στον λόφο θα συναντήσουμε αυτό το οικόπεδο που το εμβαδόν του είναι λίγο πάνω από 1 στρέμμα (1164τμ). Το οικόπεδο προσφέρει ανεμπόδιστη και αμφιθεατρική θέα σε βουνό και κάμπο! Ιδανικό για ανέγερση κατοικίας, βίλλας ή ακόμα και τουριστικού καταλύματος λόγω της μεγάλης δόμησης του (χτίζει 400τμ)! Όμορφη τοποθεσία με την μέγιστη ιδιωτικότητα που μπορεί να προσφέρει ένα οικόπεδο εντός οικισμού! Το Παϊδοχώρι είναι ένα παραδοσιακό χωριό του δήμου Αποκορώνου και απέχει λιγότερο από 30 χιλιόμετρα από τα Χανιά, 35 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» και 21 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σούδας.

Το ακίνητο προσφέρεται αποκλειστικά από τον Παναγιώτη Γατίδη και την REMAX Specialists! Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6939458673.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.