Πώληση Βίλα 147τ.μ. - Λειβαθώ, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 440000 €

Βίλα - Πώληση - Κεφαλονιά, Λειβαθώ

440,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Λειβαθώ

ID: 231771007-185

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

147

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2009

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Εξαιρετική Βίλα 147 τ.μ. σε οικόπεδο 750 τ.μ., στο χωριό Καλλιγάτα, Κεφαλονιάς. Σε μια υπερυψωμένη θέση στο όμορφο χωριό , αυτή η βίλα 3 υπνοδωματίων, με πισίνα 40 τ.μ., προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Το υπερυψωμένο ισόγειο της βίλας αποτελείται από μια μεγάλη, ενιαία κουζίνα / σαλόνι / τραπεζαρία με πολλά παραδοσιακά χαρακτηριστικά. Το σαλόνι διαθέτει επίσης τζάκι και μπαλκονόπορτες που οδηγούν στις σκεπαστές βεράντες. Υπάρχει επίσης ένα υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια με ιδιωτικό μπάνιο με ντους και μπαλκόνι και ένα ακόμη WC στο ισόγειο.

Μια όμορφη ξύλινη σκάλα με πλακάκια οδηγεί στον πρώτο όροφο της βίλας που αποτελείται από μια κύρια σουίτα με θολωτή οροφή και το δικό της μπάνιο. Η σουίτα διαθέτει σαλόνι με τζάκι, μπαλκονόπορτες που οδηγούν στο σκεπαστό μπαλκόνι και άνετες εντοιχισμένες ντουλάπες. Ο πρώτος όροφος διαθέτει επίσης ένα επιπλέον δίκλινο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, καθώς και πρόσβαση σε μπαλκόνι.

Ο κήπος, ξεδιπλώνετε γύρω από την πισίνα . Υπάρχει ένας χώρος μπάρμπεκιου και χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα.

Μόλις 5 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις παραλίες της περιοχής ( Άβυθος, Άι Χέλης κ.α. ), αυτή η βίλα προσφέρει μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για τουριστική εκμετάλλευση του ακινήτου, αλλά και για μόνιμη κατοικία., καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική περιοχή.

Τιμή: 440.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Διαμπερές

Τζάκι

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Πισίνα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.