Πώληση Μεζονέτα 180τ.μ. - Μάραθος, Νέα Αγχίαλος

Ζητούμενη τιμή: 795000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Νέα Αγχίαλος, Μάραθος

795,000 €

Ν. Μαγνησίας, Νέα Αγχίαλος, Μάραθος

ID: 2309410015-305

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

180

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2000

ΝΤTeam - Σύμβουλοι Επένδυσης Ακινήτων Θεοδωρίδης Νικόλαος-Τζιαφέτας Νικόλαος - Κωνσταντίνος Λιάκος: Πλάκες Κριθαριάς: Διατίθεται κατά αποκλειστικότητα προς πώληση διώροφη μεζονέτα 180 τ.μ. σε οικόπεδο 4ων στρεμμάτων. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένας ενιαίος χώρος με την κουζίνα, την τραπεζαρία και το σαλόνι, με τζάκι, ένα WC και αποθήκη. Στον 2ο όροφο είναι τα τρία υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων είναι Master Bedroom (έχει δικό του μπάνιο) και ένα μπάνιο. Διαθέτει ένα ευρύχωρο κήπο πολλών επιπέδων, επενδυμένο με πέτρα Πηλίου, με πισίνα δύο επιπέδων και αποκλειστική πρόσβαση στην παραλία του οικοπέδου. Είναι ιδιωτικής κατασκευής με υλικά υψηλής ποιότητος. Τόσο η αμφιθεατρική θέα, όσο και η θέα του κήπου και της πισίνας προς τον Παγασητικό και το Πήλιο κάνουν την βίλα μοναδική. Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή και σε απόσταση μόλις 15 λεπτά από την πόλη του Βόλου και 29 χλμ από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Η καταπληκτική θέση του ακινήτου με την εξαιρετική θέα, η εύκολη πρόσβαση, η ποιότητα των υλικών και της κατασκευής του ακινήτου και η μικρή απόσταση από την πόλη του Βόλου και από το Πήλιο αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της κατοικίας και κίνητρο για μια πετυχημένη αγορά.

Χαρακτηριστικά ακινήτου: Ατομική Πετρέλαιο, Θέα στη θάλασσα, Συνθετικά κουφώματα, Μάρμαρο και Παρκέ. Επιπλέον χαρακτηριστικά : Αποθήκη, Τζάκι (2), Τζακούζι, Δορυφορική, Εσωτερική Σκάλα, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Τέντες, Βεράντες, BBQ, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Χωρίς Κοινόχρηστα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κλιματισμός, Boiler, Γκαζόν, Δέντρα, Πισίνα, Κήπος, Εξοχική Κατοικία. . Απόσταση από: Αεροδρόμιο(m): 28700, Θάλασσα(m): 10, Πόλη(m): 10900

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Αποθήκη

WC

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.