Τετάρτη 29/06/2011

OPEN HOUSE 5 Ιουλίου 2011 Καλαμαριά - Θεσσαλονίκης.

Η RE/MAX 4U  και ο Κος Κεβρεκίδης Σάκης, θέλει να σας ενημερώσει, πως θα πραγματοποιηθεί Open House στην Καλαμαριά, Φαναρίου 6, την Τρίτη 5/7/2011, 18:00-21:00  για το ακίνητο με κωδικό 232011008-16

Πληροφορίες για το ακίνητο:

Πωλείται διαμέρισμα 120τ.μ.στο Βυζάντιο Καλαμαριάς, κατασκευής 1980.
Βρίσκεται στον 3ο όροφο τετραόροφης οικοδομής και  αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι , μπάνιο ,wc , parking στην πυλωτή και ατομικό φυσικό αέριο .

Είναι κατασκευασμένο από άριστα υλικά: Πατώματα από ξύλο καστανιάς στις κρεβατοκάμαρες και Γιαννιώτικο μάρμαρο στο υπόλοιπο σπίτι.

 Έχει γίνει ανακαίνιση ,οι υδραυλικές εγκαταστάσεις έχουν αντικατασταθεί και διαθέτει ολοκαίνουρια είδη υγιεινής στο μπάνιο και σύγχρονα έπιπλα στην κουζίνα η οποία είναι εντοιχισμένη με καινούριες ηλεκτρικές συσκευές.

 Έχει άριστη διαρρύθμιση και εκμεταλλεύεται όλα τα τετραγωνικά. Όλοι οι χώροι διαθέτουν μπαλκονόπορτα και μπαλκόνι και είναι ιδιαίτερα φωτεινό και ευχάριστο σπίτι.

 Όλη η περιοχή αποπνέει ασφάλεια,το πράσινο που ξεχειλίζει στα προκήπια της γειτονιάς δημιουργεί σε κάθε περαστικό μια υπέροχη αίσθηση, επίσεις αξίζει να αναφέρουμε ότι σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται πληθώρα καταστημάτων και κεντρικοί δρόμοι που εξυπηρετούν τη μεταφορά από και προς την πόλη.