Πώληση Μονοκατοικία 240τ.μ. - Κερί, Λαγανάς

Ζητούμενη τιμή: 550000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Λαγανάς, Κερί

550,000 €

Ν. Ζακύνθου, Λαγανάς, Κερί

ID: 232121002-37

Συνολικά Δωμάτια

7

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

240

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 2-132 - Λαγανάς Κερί

ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην περιοχή του Κεριού ακίνητο συνολικής επιφάνειας 240 τ.μ., που βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 5961 τ.μ.

Το ακίνητο αυτό αποτελείται από μια εντυπωσιακή μονοκατοικία με σοφίτα, επιφανείας 140 τ.μ., και 4 ανεξάρτητα δωμάτια, καθένα με δική του είσοδο και μπάνιο. Η κύρια μονοκατοικία αλλά και τα δωμάτια διαθέτουν μεγάλες βεράντες περιμετρικά του κτιρίου ενώ σε ξεχωριστό σημείο του οικοπέδου υπάρχει ένα κιόσκι για χαλάρωση μέσα στην φύση.

Το εσωτερικό της μονοκατοικίας περιλαμβάνει μια κουζίνα, ένα σαλόνι, τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα WC. Τα δάπεδα κοσμούνται με πλακάκια στο ισόγειο και ξύλινα πατώματα στη σοφίτα. Τα κουφώματα αποτελούνται από αλουμίνιο και ξύλο, ενώ η μονοκατοικία είναι εξοπλισμένη με κλιματισμό. Καθεμία από τις αυτόνομες γκαρσονιέρες περιλαμβάνουν ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, με τη δυνατότητα σύνδεσής τους για να δημιουργηθούν δύο μεγαλύτερα οικογενειακά δωμάτια.

Το ακίνητο βρίσκεται εντός οικισμού σε μια εξαιρετική τοποθεσία με απίστευτη θέα προς τη λίμνη του Κεριού και είναι μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη διάσημη παραλία του Κεριού. Η περιοχή προσφέρει πληθώρα εστιατορίων, καφετεριών και τουριστικών καταστημάτων, καθιστώντας τη μία από τις πιο επιθυμητές και εντυπωσιακές περιοχές της Ζακύνθου.

Με την υπολειπόμενη δυνατότητα δόμησης και την ήδη υπάρχουσα διαμόρφωση του, συμπεριλαμβανομένης της μονοκατοικίας και των τεσσάρων ξεχωριστών δωματίων, το ακίνητο αυτό αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης για όσους επιθυμούν να εκμεταλλευτούν το ακίνητο και να εργαστούν με τον τουρισμό. Αποτελεί επίσης μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα όμορφο εξοχικό σε μία από τις κορυφαίες τοποθεσίες της Ζακύνθου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

WC

Διαμπερές

Κλιματισμός

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.