Ενοικίαση Γκαρσονιέρα/Studio 33τ.μ. - Επτά Πλατάνια, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 400 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Ενοικίαση - Βόλος, Επτά Πλατάνια

400 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Επτά Πλατάνια

ID: 230941127-9

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

33

Έτος Κατασκευής

1975

Όροφος

3ος

Κουρουγεωργάκη Βασιλική-Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας. Διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα πρόσφατα ανακαινισμένο εξαιρετικό διαμέρισμα 3ου ορόφου σε ιδανική περιοχή στην πόλη του Βόλου. Το διαμέρισμα είναι προσόψεως, Ευάερο και Ευήλιο και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο καθιστικού, υπνοδωματίου, μία κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι επιφάνειας 35 τ.μ. με τέντες και απεριόριστη θέα.
Είναι ανακαινισμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, θερμαίνετε με αυτόνομο λέβητα φυσικού αερίου, τα κουφώματα είναι PVC με διπλά τζάμια όπως επίσης διαθέτει παντζούρια και σίτες. Επιπλέον, η θωρακισμένη πόρτα που διαθέτει προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας.
Είναι ιδανική επιλογή για φοιτητές αλλά και για κάποιο που ψάχνει ένα μικρό αλλά λειτουργικό σπίτι. Βρίσκεται πολύ κοντά στην φοιτητική λέσχη, σε στάσεις αστικού λεωφορείου, σε market αλλά και στο κέντρο της πόλης. Θα χαρούμε να σας το υποδείξουμε!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Φοιτητική κατοικία

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

Πρόσοψης

Ανελκυστήρας

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.