Ενοικίαση Διαμέρισμα 55τ.μ. - Νέα Ιωνία, Νέα Ιωνία Βόλου

Ζητούμενη τιμή: 440 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Νέα Ιωνία Βόλου, Νέα Ιωνία

440 €

Ν. Μαγνησίας, Νέα Ιωνία Βόλου, Νέα Ιωνία

ID: 230941124-2

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

55

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

2ος

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας: Αθηνά Τσούνη - μέλος της Salillaris Team - Re/max Δομή.
Διατίθεται αποκλειστικά προς ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ γωνιακό ευρύχωρο διάρι διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στη Νέα Ιωνία Βόλου επί της οδού Ελ Βενιζέλου με Σαγγαρίου. Το διαμέρισμα έχει συνολική επιφάνεια 55 τ.μ. και διαθέτει ένα σαλόνι σε ενιαία διάταξη με την κουζίνα, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με εντοιχιζόμενη ντουλάπα κι ένα μπάνιο. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πατώματα από πλακάκι, ενώ η θέρμανση πραγματοποιείται από ατομικό λέβητα φυσικού αερίου. Είναι γωνιακό με μεγάλο ενιαίο μπαλκόνι με τέντες και λόγω της θέσης του, απέναντι από το στρατόπεδο Γεωργούλα, έχει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα. Σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων υπάρχει στάση αστικών λεωφορείων με συχνά δρομολόγια προς το κέντρο του Βόλου αλλά και προς τα περίχωρα. 
Η προνομιακή του τοποθεσία διπλά σε αγορά, καταστήματα γενικού εμπορίου και εστίασης το καθιστούν ιδανική επιλογή και για στρατιωτικούς.
Θα χαρούμε να σας το υποδείξουμε! 

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Φοιτητική κατοικία

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.