Πώληση Κατάστημα 90τ.μ. - Κέντρο, Ιωάννινα

Ζητούμενη τιμή: 190000 €

Κατάστημα - Πώληση - Ιωάννινα, Κέντρο

190,000 €

Ν. Ιωαννίνων, Ιωάννινα, Κέντρο

ID: 231351001-1376

Συνολικά Δωμάτια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

90

Έτος Κατασκευής

1980

Όροφος

Ισόγειο

Αποκλειστικά στην RE/MAX Premier πωλείται κατάστημα συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ.. Στο πιο κεντρικό σημείο της Πόλης των Ιωαννίνων, όπου απέχει μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από την αστυνομία.

Το ισόγειο αποτελείται από 60 τ.μ. και διαθέτει δύο WC και το πατάρι στα 30 τ.μ, το κατάστημα λειτουργούσε για χρόνια ως νυχτερινό μαγαζί.

Το κατάστημα είσαι στην καρδιά των Ιωαννίνων σε τοποθεσία όπου έχει όλα τα εμπορικά και υπηρεσίες της πόλης σε απόσταση αναπνοής, λόγω αυτού έχει γίνει μελέτη όπου μπορούν να κατασκευαστούν δύο επενδυτικά ακίνητα τύπου Loft για μελλοντική εκμετάλλευση (δείτε της κατόψεις στις φωτογραφίες).

Το κατάστημα διαθέτει μεγάλα παράθυρα που αυτήν την περίοδο είναι κλειστά λόγω της παλαιάς χρήσης του χώρου. Μόλις ανοίξουν, το φως θα διαπεράσει τον χώρο, φωτίζοντας εντυπωσιακά τόσο το ισόγειο όσο και το πατάρι.

Επιπλέον, το κατάστημα επωφελείται από έναν ακάλυπτο χώρο στο πίσω μέρος, ο οποίος μπορεί να αξιοποιηθεί αποδοτικά για τη δημιουργία μιας βεράντας. Αυτό θα επιτρέψει την μελλοντική εκμετάλλευση του ακινήτου, προσφέροντας έναν επιπλέον χώρο για τους πελάτες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.