Πώληση Αγροτεμάχιο 4084τ.μ. - Μονή Μεταμόρφωσης Σωτήρα, Κουβαράς

Ζητούμενη τιμή: 120000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Κουβαράς, Μονή Μεταμόρφωσης Σωτήρα

120,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Κουβαράς, Μονή Μεταμόρφωσης Σωτήρα

ID: 232161005-6

Τετραγωνικά Μέτρα

4084

Κωδικός ακινήτου: 4-224 - Κουβαράς Μονή Μεταμόρφωσης Σωτήρα https://maps.app.goo.gl/x7nggjzShA6zcWLcA ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα οικοδομήσιμο επικλινές αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 4084 τ.μ. Διαθέτει περίφραξη απόσταση από θάλασσα 9600 μέτρα απόσταση από πόλη 5900 μέτρα απόσταση από χωριό 1500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 18800 μέτρα απόσταση από μετρό 14700 μέτρα Τιμή: 120.000 € ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ.
Μια πραγματική ευκαιρία να δημιουργήσετε τον ονειρεμένο σας καταφύγιο βρίσκεται σε αυτό το αγροτεμάχιο, που βρίσκεται σε μια επιφάνεια που περιβάλλεται από ηρεμία και ειρήνη. Τοποθετημένο κοντά στον παλμό του Κουβαρά, σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τη φύση χωρίς να χάνετε την πολυπολιτισμική δυναμική της πόλης. Σε αυτό το εκπληκτικό ακίνητο, η δημιουργία μιας πολυτελούς μονοκατοικίας 2 επιπέδων με συνολικό εμβαδόν 200 τετραγωνικών μέτρων είναι εφικτή. Η γενναιόδωρη έκταση του οικοπέδου επιτρέπει μια εξαιρετική τοποθέτηση, προσφέροντας εκπληκτική πανοραμική θέα και άνετους χώρους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν πρόσθετες ανέσεις, όπως πισίνα για αναζωογόνηση, χώροι γκαράζ για ασφαλή αποθήκευση του οχήματος σας, και κτιστός χώρος bbq στην αυλή, προσθέτοντας ένα άγγιγμα πολυτέλειας και άνεσης στην καθημερινότητά σας.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Δάσος

Περίφραξη

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.