Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 445τ.μ. - Χαλέπα, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 120000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Χανιά, Χαλέπα

120,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Χαλέπα

ID: 231671051-61

Τετραγωνικά Μέτρα

445

Προς πώληση εκπληκτικό οικόπεδο στον Κουμπελή των Χανίων, συνολικής επιφάνειας 445 τ.μ. και δυνατότητα δόμησης 240τ.μ. με θέα στην θάλασσα. Το ακίνητο είναι ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή επένδυση λίγα μόλις από το κέντρο της πόλης

Βασικά Χαρακτηριστικά:
- Μέγεθος Οικοπέδου: 445 τ.μ.
- Δυνατότητα Δόμησης: 240 τ.μ.
- Θέα: θέα στη θάλασσα και στο βουνό

Επενδυτικά πλάνα:
Αυτό το οικόπεδο είναι κατάλληλο τόσο για την ανέγερση οικίας υψηλών προδιαγραφών όσο και για την ανάπτυξη επενδυτικού κτιρίου με δυνατότητα αξιοποίησης της μαγευτικής θέας και της άριστης θέσης.

Πληροφορίες Τοποθεσίας:
Ο Κουμπελής αποτελεί το πιο νεόδμητο προάστιο της πόλης με μινι μάρκετ, καφετέριες σχεδιασμένο για οικογένειες. Σε κοντινή απόσταση μπορεί κανείς να βρει ταχυφαγεία, εστιατόρια, το ΤΕΙ Κρήτης, ιστορικά μνημεία, μουσεία, τουριστικά θέρετρα και φυσικά τη θάλασσα. Σε μόλις 1.5χλμ βρίσκεται το κέντρο της πόλης με εμπορικά καταστήματα, τράπεζες, σούπερ μάρκετ, δημόσια σχολεία, γυμναστήρια, δημόσιες υπηρεσίες, κα. Ο Κουμπελής υποστηρίζεται με συχνή συγκοινωνία αστικών λεωφορείων.

Επικοινωνία:
Για περισότερες πληροφορίες και για υπόδειξη μπορείτε να επικοινωνήσετε: +306980918999
tzagkarakis.real@gmail.com
@nicktzagkarakis
RE/MAX Specialists

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.