Ενοικίαση Διαμέρισμα 109τ.μ. - Κέντρο, Νέα Σμύρνη

Ζητούμενη τιμή: 900 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Νέα Σμύρνη, Κέντρο

900 €

Αθήνα - Νότια Προάστια, Νέα Σμύρνη, Κέντρο

ID: 231701024-21

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

109

Έτος Κατασκευής

1975

Όροφος

4ος

Κωδικός ακινήτου: 25-2891 - Νέα Σμύρνη Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 109 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1975 και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, μαρμάρινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, μπαλκόνια 20 τ.μ. - Τιμή: 900 € Διαμέρισμα στο κέντρο της Νέας Σμύρνης, πολύ κοντά στην πλατεία και στο γήπεδο, παράλληλα με την Ελευθέρου Αλεξάνδρου.
Μεγάλο μπαλκόνι και ευρύχωρα δωμάτια, 2 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και ξύλινο πάτωμα.1 μπάνιο και ένα WC. Ανακαινισμένη κουζίνα με ηλεκτρική εστία. Μεγάλο σαλόνι. Όλα τα καταστήματα και η πλατεία βρίσκονται σε ακτίνα 500 μέτρων.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Κεντρική

Κλιματισμός

WC

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Ανακαινισμένο

Πρόσοψης

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.