Πώληση Αγροτεμάχιο 538τ.μ. - Μικρολίμανο, Κερατέα

Ζητούμενη τιμή: 39000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Κερατέα, Μικρολίμανο

39,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Κερατέα, Μικρολίμανο

ID: 232161001-67

Τετραγωνικά Μέτρα

538

Κωδικός ακινήτου: 2-248 - Κερατέα Μικρολίμανο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 538 τ.μ. Διαθέτει απόσταση από θάλασσα 475 μέτρα απόσταση από πόλη 8600 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 30200 μέτρα απόσταση από μετρό 27700 μέτρα Τιμή: 39.000 € ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ. Στην καλύτερη βουνοπλαγιά της ευρύτερης περιοχής της Κερατέας. ΤΡΊΦΑΤΣΟ. Γωνιακό με δρόμο και πίσω σύμφωνα με το Σχέδιο. Με Full εξασφαλισμένη θέα θάλασσα. Στην τρίτη και τελευταία ανάρτηση για την ένταξη στο σχέδιο πόλης στην περιοχή ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ, της Δ.Ε. Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής. Απόσταση μόνο 475 μέτρα με το οδικό δίκτυο από την παραλία Περιγιάλη & σε ευθεία γραμμή είναι 340 μέτρα. Τυπικά ήταν ένα μεγάλο οικόπεδο που κόπηκε αριστερά και δεξιά σε δύο μικρότερα με δρόμο. Αυτό σημαίνει ότι με την κύρωση της πράξης εφαρμογής δεν θα οφείλει εισφορές σε γη και χρήμα διότι έχει ρυμοτομήσει (έχει δώσει στο Δήμο) αρκετά μέτρα. Ο συντελεστής δόμησης θα είναι με την ένταξη 180,40 τ.μ.
κυρίων χώρων σε διώροφη οικοδομή + ημιυπόγεια για αποθήκες, λεβητοστάσια γκαράζ κλπ. λόγω της ωραίας κλίσης το υπόγειο θα βγαίνει ως ισόγειο μπροστά καθώς το οικόπεδο αναπτύσσεται πάνω και όχι κάτω από το δρόμο. Για μεσοβραχυπρόθεσμη επένδυση. Αγορά με χαμηλή αντικειμενική και αντίστοιχα χαμηλό Φόρου Μεταβίβασης Ακινήτου (Φ.Μ.Α.). Μπορεί να δοθεί και με το απέναντι γωνιακό οικόπεδο 518 τ.μ.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.