Ενοικίαση Διαμέρισμα 104τ.μ. - Νέα Καλλικράτεια, Καλλικράτεια

Ζητούμενη τιμή: 350 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Καλλικράτεια, Νέα Καλλικράτεια

350 €

Ν. Χαλκιδικής, Καλλικράτεια, Νέα Καλλικράτεια

ID: 231511032-3

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

104

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

1985

Όροφος

Ημιυπόγειο

Προς Ενοικίαση από τη RE/MAX Metron!

Ημιυπόγειο διαμέρισμα σε κτήριο με κήπο, σε άριστη κατάσταση στα Γεωπονικά της Νέας Καλλικράτειας στην Χαλκιδική. Είναι 104 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και δύο WC. Το διαμέρισμα είναι επιπλωμένο και η πρόσβαση του γίνεται από εξωτερικές σκάλες. Η σαλονοκουζίνα διαθέτει πλήρη εξοπλισμό, ένα φούρνο και ψυγείο που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Το υπνοδωμάτιο είναι φωτεινό και εξοπλισμένο με τέσσερα κρεβάτια. Το σαλόνι είναι εξοπλισμένο με ένα καναπέ. Το μπάνιο διαθέτει ντουζιέρα. Υπάρχει και δεύτερο WC με ένα χώρο για πλυντήριο ρούχων. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με κουφώματα μεταλλικά, σίτες και καλωδιακή τηλεόραση. Για την κάλυψη των αναγκών ψύξης/θέρμανσης διαθέτει σόμπα pellet στο χώρο της σαλονοκουζίνας. Το κτίριο στο οποίο ανήκει το διαμέρισμα έχει κήπο, και βρίσκεται δίπλα από την θάλασσα. Απέχει 320 μ. από την θάλασσα, 320 μ. και 26,5 χλμ από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Η Νέα Καλλικράτεια είναι κωμόπολη της Χαλκιδικής και αριθμεί περισσότερους από 6.000 κατοίκους. Απέχει από τη Θεσσαλονίκη μόλις 35 χλμ και είναι το πρώτο μεγάλο παραθεριστικό χωριό που συναντά ο επισκέπτης προς τη Χαλκιδική. Διαθέτει όλες τις βαθμίδες των σχολείων, αστυνομία και κέντρο υγείας. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πάρα πολλοί οικισμοί με εξοχικές κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία, καφετέριες, beach bar, εστιατόρια, ταβέρνες, fast-food και εμπορικά καταστήματα. Στην αμμώδη παραλία και στη γαλανή θάλασσα μπορείτε να περάσετε ατελείωτες ώρες διασκέδασης και να απολαύσετε το όμορφο ηλιοβασίλεμα με θέα τον Όλυμπο.

Κωδικός Ακινήτου: 774338

Μπορείτε να μας καλέσετε για να σας υποδείξουμε το συγκεκριμένο ακίνητο, ή ακόμη για να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το ιδανικό ακίνητο για εσάς. Είναι επίσης απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας (Α.Φ.Μ.), για την σύνταξη κάποιων εγγράφων που πιθανόν να χρειαστούν όπως εντολή υπόδειξης, έντυπο προσφοράς, κ.α.

RE/MAX Metron Halkidiki Δημ.Τζαβούρα 9, Νέα Μουδανιά | Καλλιθέα | Νικήτη Τ. +302373065555 email: info@remax-metron.gr www.remax-metron.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Τύπος Θέρμανσης: Pellets

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Επιπλωμένο

WC

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.