Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 7043τ.μ. - Ξαμουδοχώρι, Πλατανιάς

Ζητούμενη τιμή: 185000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Πλατανιάς, Ξαμουδοχώρι

185,000 €

Ν. Χανίων, Πλατανιάς, Ξαμουδοχώρι

ID: 231671060-9

Τετραγωνικά Μέτρα

7043

Φωλιασμένο στο γραφικό χωριό Ξαμουδοχώρι, λίγα χιλιόμετρα από το Μάλεμε,  βρίσκεται μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι παραδείσου με αυτό το εξαιρετικό οικόπεδο.

Ενώ προσφέρει περιορισμένη θέα στην καταγάλανη Μεσόγειο Θάλασσα, η ομορφιά και η ηρεμία της περιοχής παρέχουν ένα γαλήνιο και ειδυλλιακό σκηνικό για το σπίτι των ονείρων σας ή την απόδραση των διακοπών σας. Οικόπεδο 7043,27 τ.μ., εκτός οικισμού, με δυνατότητα δόμησης ενός ή περισσότερων ακινήτων 240 τ.μ. περίπου. Μέγιστο ύψος κτιρίου, 7,5 μ. Πρόσβαση από αναγνωρισμένο ασφαλτόδρομο με πρόσοψη 46 μ. 4 χλμ. από τη θάλασσα και 20 χλμ. από τα Χανιά. Αγκαλιάστε την ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά στον κόσμο.

Με την περιορισμένη θέα στη θάλασσα που προσφέρει μοναδική προοπτική στο μεγαλείο της Μεσογείου, αυτό το οικόπεδο στην Κρήτη δεν είναι απλώς μια επένδυση σε ακίνητα,
αλλά μια επένδυση σε έναν τρόπο ζωής γαλήνης, ομορφιάς και ηρεμίας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας κομμάτι από τον ελληνικό παράδεισο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού για να δείτε το ακίνητο από κοντά.
Για πληροφορίες και ραντεβού, επικοινωνήστε με την Annsofi Bistrom στο +30 6943472682

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.