Πώληση Βίλα 353τ.μ. - Άνω Ορεινή, Ορεινή

Ζητούμενη τιμή: 330000 €

Βίλα - Πώληση - Ορεινή, Άνω Ορεινή

330,000 €

Ν. Σέρρες, Ορεινή, Άνω Ορεινή

ID: 231431015-9

Συνολικά Δωμάτια

6

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

353

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2008

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 40-1-12911 - Ορεινή Άνω Ορεινή ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 353 τ.μ. σε οικόπεδο 1498 τ.μ. . Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2008 και διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πόρτα ασφαλείας, αποθήκη , κήπο, τζάκι, διπλά τζάμια, BBQ, δορυφορική κεραία, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 80100 μέτρα απόσταση από πόλη 17000 μέτρα - Τιμή: 330.000 € (Κωδικός γραφείου 231431015-9) Ημιτελής βίλα 353τ.μ. σε οικόπεδο 1.498τ.μ. στην άνω Ορεινή Σερρών.
Πρόκειται για μια κατοικία τριών επιπέδων που προσφέρει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα προς την πλαγιά και συνδυάζει την ήρεμη πολυτέλεια με την ιδιωτικότητα.
Η κατοικία εκτός από την κύρια είσοδο διαθέτει και μια δεύτερη, στην οποία φτάνεις ακολουθώντας τα πέτρινα σκαλοπάτια δίπλα από τον αίθριο χώρο, δίνοντας έτσι την δυνατότητα αυτονόμησης του χαμηλότερου επιπέδου σε σχέση με τα άλλα δύο.
Το ισόγειο της κατοικίας αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλόνι με τζάκι και κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.
Ο επισκέπτης εντυπωσιάζεται από την ομορφιά του τοπίου και το άπλετο φως που προσφέρουν οι υαλοπίνακες σε συνδυασμό με το ενεργειακό τζάκι , το οποίο δίνει ζεστασιά στο χώρο και αποτελεί από μόνο του σημείο αναφοράς για την οικογένεια και τους φίλους.
Ο άνετος αίθριος χώρος (62τ.μ.) που περιλαμβάνει έναν παραδοσιακό χτιστό φούρνο και μεγάλη ψησταριά , με εξωτερικό νεροχύτη και χώρο για τραπεζαρία, αποτελεί προέκταση της κατοικίας και μπορεί να χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και να δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις.
Μία εσωτερική σκάλα οδηγεί στον όροφο του σπιτιού που φιλοξενεί το master bedroom, το οποίο διαθέτει και βεστιάριο και έχει μπαλκόνι με θέα που σου κόβει την ανάσα.
Συνεχίζοντας την περιήγηση μπορούμε να επιλέξουμε μία από τις δύο εσωτερικές σκάλες που οδηγούν στο χαμηλότερο επίπεδο της κατοικίας.
Εκεί βρίσκουμε δύο master bedrooms και ένα υπνοδωμάτιο, μια πετρόχτιστη κάβα - κελάρι, ένα laundry room και δύο αποθήκες.
Η απαράμιλλη θέα ανταμείβει όποιον έχει το προνόμιο να φιλοξενηθεί σε ένα από τα υπνοδωμάτια και να γίνει ένα με την φύση.
Μοναδική αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης κάθε ώρα της ημέρας, κάθε εποχή του χρόνου.
Η περιοχή της Ορεινής φημίζεται για το ξηρό και υγιεινό κλίμα της και στα παλαιότερα χρόνια αποτελούσε χώρο φιλοξενίας και ανάρρωσης για ανθρώπους με πνευμονικά προβλήματα.
Επιπλέον αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις του βουνού καθώς βρίσκεται κοντά στο δάσος του Λαϊλιά, μια μαγευτική τοποθεσία υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Αποθήκη

Τζάκι

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Πόρτα ασφαλείας

Δορυφορική κεραία

Κήπος

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.