Πώληση Μονοκατοικία 420τ.μ. - Κέντρο, Δράμα

Ζητούμενη τιμή: 600000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Δράμα, Κέντρο

600,000 €

Ν. Δράμας, Δράμα, Κέντρο

ID: 231751009-110

Συνολικά Δωμάτια

6

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

420

Επίπεδα

4

Έτος Κατασκευής

2009

Όροφος

Υπόγειο

Στα Βόρεια Προάστεια της Δράμας πωλείται πολυτελής μονοκατοικία εμβαδού 420 τ.μ. σε οικόπεδο 210. Το οικοδόμημα κατασκευάστηκε το 2009 και αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα. Πρόκειται για ένα ακίνητο γωνιακό, προσόψεως, φωτεινό, απόλυτα προσεγμένο και λειτουργικό. Το υπόγειο είναι εμβαδού 158 τ.μ. το οποίο διαθέτει ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα, ένα γκαράζ εμβαδού 31 τ.μ. καθώς και το λεβητοστάσιο. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα σαλόνι με τζάκι, μία κουζίνα και ένα μπάνιο. Το δάπεδο είναι από πλακάκι και τα εξωτερικά κουφώματα πλαστικά PVC . Το ισόγειο του ακινήτου είναι εμβαδού 112 τ.μ. και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα σαλόνι, μια κουζίνα και ένα μπάνιο. Το δάπεδο του σαλονιού είναι από μάρμαρο και οι άλλοι χώροι από πλακάκι τα εξωτερικά κουφώματα είναι πλαστικά PVC. Ένα μαρμάρινο τζάκι δεσπόζει στην καρδιά του άνετου και φωτεινού σαλονιού. Από το σαλόνι οδηγούμαστε στο κλειστού τύπου μπαλκόνι όπου υπάρχει BBQ και μια μικρή κουζίνα. Η ξύλινη σκάλα ή το εσωτερικό ασανσέρ οδηγούν στον πρώτο όροφο εμβαδού 108 τ.μ., ο οποίος διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα master room με βεστιάριο καθώς και δύο μπάνια. Τα δάπεδα είναι από πλακάκι και τα κουφώματα πλαστικά PVC. Ένα επίπεδο πιο πάνω βρίσκεται η σοφίτα του ακινήτου εμβαδού 42 τ.μ.. Υπάρχει ένας ενιαίος χώρος σαλόνι - κουζίνα με ένα παραδοσιακό τζάκι και ένα WC. Το μεγάλο μπαλκόνι της σοφίτας διαθέτει BBQ κάτω από μια μεγάλη ξύλινη πέργολα. Η απεριόριστη θέα το καθιστά ιδανικό χώρο ηρεμίας και χαλάρωσης.
Ως μέσο θέρμανσης διαθέτει λέβητα πετρελαίου και air-condition. Διαθέτει ηλιακό και πόρτα ασφαλείας. Επίσης υπάρχει συναγερμός καθώς και αισθητήρες κίνησης. Γύρω από την περίφραξη του οικοπέδου υπάρχουν καλωπιστικά δέντρα. Τέλος υπάρχουν φωτοβολταικά που αποδίδουν εγγυημένο εισόδημα. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή του είναι άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής. Πρόκειται για μια κατοικία που προσφέρει πολλές ανέσεις καθώς και χώρους συγκέντρωσης παρέας. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι εξαιρετική καθώς βρίσκεται κοντά σε σχολεία, φαρμακεία, σουπερ μαρκετ αλλά και στο κέντρο της πόλης. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Αποθήκη

Τζάκι

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.