Πώληση Ξενοδοχείο 280τ.μ. - Σκάλα Μαριών, Θάσος

Ζητούμενη τιμή: 1500000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Θάσος, Σκάλα Μαριών

1,500,000 €

Ν. Καβάλας, Θάσος, Σκάλα Μαριών

ID: 231331020-18

Συνολικά Δωμάτια

6

Τετραγωνικά Μέτρα

280

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2005

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 20-1-15234 - Θάσος Σκάλα Μαριών ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ξενοδοχείο 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ. μόνο 50 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 6 χώρους, και 8 WC. Είναι κατασκευασμένο το 2005 και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, αποθήκη , A/C, εξοπλισμό, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 1 τ.μ. - Τιμή: 1.500.000 € (Κωδικός γραφείου 231331020-18) Πωλείται επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων με κατάστημα εστίασης στην περιοχή της Σκάλας Μαριών στο νησί της Θάσου.
Το ακίνητο είναι κατασκευασμένο σε τρία επίπεδα καθώς και έναν βοηθητικό χώρο που βρίσκεται στο υπόγειο επίπεδο της οικοδομής.
Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται το κατάστημα εστίασης, με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα καθώς και πλήρως επιπλωμένη τραπεζαρία.
Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκονται τρία δωμάτια περίπου 30 τ.μ. το καθένα, πλήρως εξοπλισμένα για άνετη και πολυτελή διαμονή.
 Στο τρίτο επίπεδο βρίσκονται άλλα τρία δωμάτια με τα ίδια χαρακτηριστικά και ίδιο εξοπλισμό με το δεύτερο.
Η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με ποιοτικό εξοπλισμό είτε στον χώρο της κουζίνας είτε στην τραπεζαρία είτε στον χώρο των δωματίων και διαθέτει ότι είναι απαραίτητο για την ολοκληρωμένη και με χαμηλό κοστολόγιο λειτουργία της, όπως ηλιακούς συλλέκτες με επαγγελματική απόδοση, καλύπτοντας την ανάγκη σε ζεστό νερό με σχεδόν μηδενικό κόστος.
Το ακίνητο έχει εξαιρετική τοποθεσία, έχοντας σε πολύ κοντινή απόσταση τον όρμο του «Ατσπά», δίνοντας του ακόμα μεγαλύτερη υπεραξία στην ήδη υπάρχουσα λόγω της κατασκευής και της οργάνωσης του.
Η επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων με το κατάστημα εστίασης αποτελούν μια πολύ ενδιαφέρουσα επενδυτική πρόταση μιας και είναι ενεργή με συνεχόμενη πελατεία, σε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη τουριστικά περιοχή, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς κάθε τουριστικής περιόδου στο νησί της Θάσου, δίνοντας δυνατότητα γρήγορης απόσβεσης του αρχικού κεφαλαίου.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα του ενδιαφερόμενου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

WC

Τύπος Θέρμανσης: Ρεύμα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.