Πώληση Βίλα 330τ.μ. - Νέα Πέραμος, Ελευθερές

Ζητούμενη τιμή: 2500000 €

Βίλα - Πώληση - Ελευθερές, Νέα Πέραμος

2,500,000 €

Ν. Καβάλας, Ελευθερές, Νέα Πέραμος

ID: 231331008-20

Τετραγωνικά Μέτρα

330

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1980

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 30-1-12922 - Ελευθερές Νέα Πέραμος ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 330 τ.μ. σε οικόπεδο 4200 τ.μ. . Αποτελείται από . Είναι κατασκευασμένη το 1980 και διαθέτει θέα σε αδιάφορο, κουφώματα αδιάφορο, - Τιμή: 2.500.000 € (Κωδικός γραφείου 231331008-20) Πωλείται πολυτελής βίλα 330τ.μ. σε οικόπεδο 4.200τ.μ στην περιοχή της Νέας Περάμου Καβάλας. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή δίπλα στη θάλασσα με θέα το καταγάλανο Αιγαίο.
Η βίλα είναι λιθόχτιστη και με συνδυασμό το ξύλο που κυριαρχεί εσωτερικά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Ο όμορφος σχεδιασμός και οι ανέσεις που προσφέρει το ακίνητο είναι δύο χαρακτηριστικά που του δίνουν αξία.
Το ακίνητο αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα.
Από την είσοδο μπαίνουμε στον επιβλητικό χώρο του σαλονιού με κύριο χαρακτηριστικό τα πολλά ανοίγματα όπου προσδίδουν μια φωτεινότητα στον χώρο. Από το σαλόνι βγαίνουμε σε εξωτερικό χώρο πολλών τετραγωνικών που μπορεί να προσφέρει πανέμορφες στιγμές με θέα την θάλασσα και τον καλοπισμένο κήπο.
Στο ίδιο επίπεδο συναντάμε τον ξεχωριστό χώρο μιας παραδοσιακής κουζίνας με έξοδο προς ένα υπέροχο αίθριο με έντονο καλοκαιρινό χρώμα. Επίσης υπάρχει και ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, καθώς και ένα ευρύχωρο μπάνιο.
Με μια εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στο master bedroom της βίλας το οποίο διαθέτει δικό του μπάνιο και αποκλειστική πρόσβαση στην βεράντα, με απίστευτη θέα στο Αιγαίο πέλαγος. Κατεβαίνοντας και πάλι από μια εσωτερική σκάλα συναντούμε τον κάτω χώρο της βίλας. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, το κελάρι, μια αποθήκη και το σαλόνι, όπου επίσης μπορούμε να βγούμε στον πανέμορφο κήπο.
Ο εξωτερικός χώρος των 4.200 τ.μ. είναι υπέροχα διαμορφωμένος με bbq, μικρή ιδιωτική εκκλησία, πολλά δέντρα, υπέροχο κήπο αλλά και έναν χώρο ξεκούρασης όπου κυριαρχεί η πέτρα.
Ιδανικό ακίνητο σε καταπληκτική τοποθεσία.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.