Πώληση Μονοκατοικία 250τ.μ. - Νέα Ηρακλίτσα, Ελευθερές

Ζητούμενη τιμή: 530000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ελευθερές, Νέα Ηρακλίτσα

530,000 €

Ν. Καβάλας, Ελευθερές, Νέα Ηρακλίτσα

ID: 231331008-12

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

250

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2000

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 30-1-14145 - Ελευθερές Νέα Ηρακλίτσα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένη μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 250 τ.μ. σε οικόπεδο 480 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, 2 κουζίνες, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2000 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. - Τιμή: 530.000 € (Κωδικός γραφείου 231331008-12) Προς πώληση μονοκατοικία 250τ.μ σε οικόπεδο 480τ.μ στην περιοχή των Σαράντα στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας.
Το ακίνητο αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, τον υπόγειο χώρο των 75 τ.μ., τον ισόγειο χώρο των 100τ.μ., και τον πρώτο όροφο των 75τ.μ. Το υπόγειο διαθέτει ένα μεγάλο ενιαίο χώρο με κουζίνα και τζάκι, το λεβητοστάσιο της κατοικίας και δύο αποθήκες.
Το ισόγειο αποτελείται από τα τέσσερα υπνοδωμάτια της κατοικίας και ένα μεγάλο μπάνιο. Στο ένα υπνοδωμάτιο υπάρχει βεστιάριο, ενώ όλα έχουν πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο.
Ο πρώτος όροφος συνδέεται με εσωτερική σκάλα και αποτελείται από έναν μεγάλο ενιαίο χώρο δύο επιπέδων με σαλονοτραπεζαρία, κουζίνα και ένα ευρύχωρο μπάνιο. Ο όροφος διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια στην μπροστινή και πλαϊνή όψη με πανοραμική θέα στη θάλασσα και barbeque.
Διαθέτει πανέμορφο εξωτερικό χώρο με κήπο, ενώ η τοποθεσία της είναι ιδανική καθώς βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από την θάλασσα όπως επίσης και την αγορά. Η Νέα Ηρακλείτσα είναι πανέμορφος οικισμός, συνεχώς αναπτυσσόμενος, με καταγάλανα νερά, εξαιρετικά καταστήματα εστίασης και με κύριο χαρακτηριστικό του την γραφική μαρίνα.
Αποστάσεις:
Από την θάλασσα: 300μ.
Από το κέντρο της Νέας Ηρακλείτσας: 800μ.
Από την Καβάλα: 12χλμ.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.