Πώληση Μονοκατοικία 227τ.μ. - Παραλία Οφρυνίου, Ορφανό

Ζητούμενη τιμή: 1750000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ορφανό, Παραλία Οφρυνίου

1,750,000 €

Ν. Καβάλας, Ορφανό, Παραλία Οφρυνίου

ID: 231191001-127

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

227

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 10-1-14416 - Ορφανό Παραλία Οφρυνίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα νεόδμητη μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 227.15 τ.μ. σε οικόπεδο 5300 τ.μ. μόνο 10 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2023 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα, κήπο, πισίνα, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από πόλη 60000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 85000 μέτρα - Τιμή: 1.750.000 € (Κωδικός γραφείου 231191001-127) «Sea Dunes» Residences

Δύο κατοικίες πέρα από κάθε προσδοκία!
Σε απόσταση μόλις 10 μέτρων από τα καταγάλανα νερά της Παραλίας Οφρυνίου - Costa Ofrynio Καβάλας, θα βρείτε 2 μοναδικές, υπερπολυτελείς κατοικίες, σε πλήρη αρμονία με τη φύση. Η τοποθεσία τους μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως προνομιακή και ειδυλλιακή, καθώς είναι δίπλα στο κύμα, προσφέροντας ησυχία, ηρεμία και ιδιωτικότητα. Η διαμονή σας σε αυτές τις ονειρικές κατοικίες, εξασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία πολυτέλειας και απόλαυσης των ανέσεων που διαθέτει.Οι πισίνες, η μοντέρνα σχεδίαση τόσο των ίδιων των κατοικιών, όσο και των εξωτερικών χώρων, η μαγική τοποθεσία αλλά και η ποιότητα της κατασκευής είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που τις κάνουν να ξεχωρίζουν.Η κάθε κατοικία αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα και είναι εμβαδού 227,15 τ.μ.Προσφέρουν στο ισόγειο μια ευρύχωρη σαλοκουζίνα με τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο.Μέσω εσωτερικού ασανσέρ ή εσωτερικής σκάλας οδηγούμαστε στον όροφο του σπιτιού που φιλοξενεί τα 2 υπνοδωμάτια τα οποία έχουν δικό τους μπάνιο.Ένα εκ των δωματίων είναι master με χώρο βεστιαρίου και υπέροχες βεράντες με θέα το Αιγαίο πέλαγος.
Οι κατοικίες διαθέτουν επιπλέον θέσεις στάθμευσης καθώς και υπόγειο το οποίο μπορεί να αποτελέσει έναν χώρο ψυχαγωγίας, διασκέδασης ή άθλησης.Ο εξωτερικός τους χώρος δημιουργεί την αίσθηση παραμυθιού.Η πισίνα, το εξωτερικό σαλόνι με το τζάκι καθώς και ο χώρος του εξωτερικού μπαρ, ο κήπος με τα εξωτικά φυτά και δέντρα θα αποτελέσουν το κατάλληλο περιβάλλον για να «χτίσετε» τις δικές σας όμορφες αναμνήσεις.Και φυσικά, μπορείτε να νιώσετε ευεξία και να περάσετε χαλαρές στιγμές με φίλους στα ιδιωτικά γήπεδα τένις.Ονειρευτείτε μια απογευματινή στιγμή, καθισμένοι δίπλα στην πισίνα, ακούγοντας το κύμα και απολαμβάνοντας το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα του Costa Ofrynio…Ο δικός σας ιδιωτικός παράδεισος είναι εδώ!

Ημερομηνία Παράδοσης Οικισμού: 30/12/2025

After Sales – Property Management
 Ένα σπίτι χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρήσει την αξία του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας σας ,μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μέσω της υπηρεσίας του property management μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη συντήρησης του ακινήτου σας, επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.
Περιλαμβάνει:
✔ Τακτική επιθεώρηση, επίβλεψη του ακινήτου
✔ Συγκέντρωση της αλληλογραφίας σας  
✔ Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης (κατοικίας, κήπου κλπ)
✔ Πληρωμή λογαριασμών (Κοινής ωφέλειας, Εφορίας)

PAY AS WE BUILD – έξυπνο πλάνο αποπληρωμής
Αποτελεί ένα πρόγραμμα έξυπνης αποπληρωμής για τους πελάτες -αγοραστές κατοικιών που κατασκευάζει ο όμιλός μας. Ο αγοραστής – επενδυτής αγοράζει με σταδιακή αποπληρωμή, χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας, βάσει της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών. Αποκτήσετε την δική σας νεόδμητη κατοικία εύκολα χωρίς να το «καταλάβετε».
Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ:
PAY AS WE BUILD

Η παραλία Οφρυνίου τουριστικό θέρετρο με 17 χιλιόμετρα ακτογραμμής και βραβευμένη παραλία, συγκεντρώνει χιλιάδες επισκεπτών την καλοκαιρινή περίοδο αλλά παρουσιάζει και σημαντική κίνηση όλες τις εποχές του χρόνου. Βρίσκεται πολύ κοντά σε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος, 5 χλμ από Αμφίπολη, 60 περίπου χλμ από Καβάλα, Δράμα και Σέρρες, και 100 χλμ από Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Διαμπερές

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.