Πώληση Συγκρότημα κατοικιών 32τ.μ. - Κέντρο, Κεραμωτή

Ζητούμενη τιμή: 99000 €

Οικιστικό - Πώληση - Κεραμωτή, Κέντρο

99,000 €

Ν. Καβάλας, Κεραμωτή, Κέντρο

ID: 231191001-65

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

32

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 10-1-15320 - Κεραμωτή Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα νεόδμητος συγκρότημα κατοικιών ισόγειο συνολικής επιφάνειας 32.72 τ.μ. σε οικόπεδο 770 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένος το 2023 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, κήπο, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από πόλη 40000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 13000 μέτρα - Τιμή: 99.000 € (Κωδικός γραφείου 231191001-65) «Οικισμός Θάλεια»

Ένα νέο έργο μας έρχεται να κοσμήσει την πανέμορφη Κεραμωτή στην Καβάλα, ο οικισμός Θάλεια! Πρόκειται για ένα σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών, το οποίο βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα. Το συγκρότημα αποτελείται από 21 μοναδικά διαμερίσματα σύγχρονης αρχιτεκτονικής, ενώ οι λιτές γραμμές που κυριαρχούν προσφέρουν άνετους χώρους. Ο οικισμός αποτελείται από κατοικίες ισογείου, πρώτου και δεύτερου ορόφου. Η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, στον οποίο κυριαρχεί έντονα το πράσινο, εντάσσει αρμονικά τον οικισμό στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για αμέτρητες στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης… Η άμεση πρόσβαση σε κεντρικά σημεία ενδιαφέροντος, στην αμμώδη παραλία και το δημοφιλές λιμάνι κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη! Ο οικισμός Θάλεια είναι ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν μοναδικές διακοπές ή μόνιμη κατοικία!

Το συγκρότημα αποτελείται από:
• 21 διαμερίσματα από 32,72 τ.μ έως 37,83 τ.μ, που αποτελούνται από σαλοκουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο.

Ημερομηνία Παράδοσης Οικισμού: 30/5/2025

After Sales – Property Management
 
Ένα σπίτι χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρήσει την αξία του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας σας ,μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μέσω της υπηρεσίας του property management μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη συντήρησης του ακινήτου σας, επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.
Περιλαμβάνει:
✔ Τακτική επιθεώρηση, επίβλεψη του ακινήτου
✔ Συγκέντρωση της αλληλογραφίας σας  
✔ Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης (κατοικίας, κήπου κλπ)
✔ Πληρωμή λογαριασμών (Κοινής ωφέλειας, Εφορίας)

PAY AS WE BUILD – έξυπνο πλάνο αποπληρωμής
Αποτελεί ένα πρόγραμμα έξυπνης αποπληρωμής για τους πελάτες -αγοραστές κατοικιών που κατασκευάζει ο όμιλός μας. Ο αγοραστής – επενδυτής αγοράζει με σταδιακή αποπληρωμή, χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας, βάσει της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών. Αποκτήσετε την δική σας νεόδμητη κατοικία εύκολα χωρίς να το «καταλάβετε».
Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ:
PAY AS WE BUILD

Η Κεραμωτή είναι ένα δημοφιλές παραλιακό χωριό του Νομού Καβάλας, στο οποίο υπάρχει το δεύτερο λιμάνι της περιοχής που επικοινωνεί με το νησί της Θάσου και αποτελεί ανερχόμενο τουριστικό προορισμό που ελκύει πλήθος τουριστών τα τελευταία χρόνια. Η Κεραμωτή διαθέτει μία μεγάλης έκτασης παραλία, με ψιλή άμμο και κρυστάλλινα νερά. Η κοντινή της απόσταση από φημισμένα αρχαιολογικά και πολιτιστικά σημεία κάνουν τη διαμονή ιδανική, συνδυάζοντας ήσυχες διακοπές, χωρίς όμως ο ταξιδιώτης να στερηθεί τη διασκέδαση!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Μπάνιο

Διαμπερές

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.