Πώληση Συγκρότημα κατοικιών 36τ.μ. - Σκάλα Ραχωνίου, Θάσος

Ζητούμενη τιμή: 87000 €

Οικιστικό - Πώληση - Θάσος, Σκάλα Ραχωνίου

87,000 €

Ν. Καβάλας, Θάσος, Σκάλα Ραχωνίου

ID: 231191001-8

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

36

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 10-1-16048 - Θάσος Σκάλα Ραχωνίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα νεόδμητος συγκρότημα κατοικιών ισόγειο συνολικής επιφάνειας 36.95 τ.μ. μόνο 140 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένος το 2024 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πάρκινγκ, κήπο, πισίνα, σίτες, διπλά τζάμια, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από πόλη 11000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 30000 μέτρα - Τιμή: 87.000 € (Κωδικός γραφείου 231191001-8) ΟΙΚΙΣΜΟΣ MARBLE ISLAND

MAX VALUE 6% RETURN

Στο πανέμορφο νησί της Θάσου κατασκευάζεται ο νέος μας οικισμός Marble Island. Σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα, μόλις 140 μέτρα, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν να απολαύσουν ονειρικές διακοπές, καθώς η μοναδική του τοποθεσία προσφέρει όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες του νησιού.
Ο οικισμός αποτελείται από 46 διαμερίσματα υψηλής αισθητικής και σύγχρονου σχεδιασμού με υλικά κατασκευής πρώτης ποιότητας. Οι λιτές γραμμές των κατοικιών και τα μεγάλα παράθυρα εξασφαλίζουν άνεση και φωτεινότητα σε όλους τους χώρους. Παράλληλα, η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου, όπου κυριαρχεί το πράσινο και οι μεγάλες πισίνες, εξασφαλίζουν υπέροχες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης με τους αγαπημένους σας.
Το Marble Island αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για εξοχική κατοικία όσο και για μια πραγματικά έξυπνη επένδυση!

Ο οικισμός αποτελείται από:
• 19 Διαμερίσματα ισογείου από 36,95τ.μ έως 37,52τ.μ, που αποτελούνται από σαλοκουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο.
• 4 Διαμερίσματα ισογείου 49,9τ.μ, που αποτελούνται από σαλοκουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο.
• 23 Διαμερίσματα ορόφου με σοφίτα από 55,45 έως 60,47τ.μ, που αποτελούνται από σαλοκουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια.

Ημερομηνία Παράδοσης Οικισμού:
Marble Island 1: 30/8/2025
Marble Island 2: 30/7/2025
Marble Island 3: 30/6/2025

After Sales – Property Management 
Ένα σπίτι χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρήσει την αξία του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας σας ,μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μέσω της υπηρεσίας του property management μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη συντήρησης του ακινήτου σας, επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.
Περιλαμβάνει:  
✔ Τακτική επιθεώρηση, επίβλεψη του ακινήτου  
✔ Συγκέντρωση της αλληλογραφίας σας   
✔Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης (κατοικίας, κήπου κλπ)  
✔ Πληρωμή λογαριασμών (Κοινής ωφέλειας, Εφορίας)

PAY AS WE BUILD – έξυπνο πλάνο αποπληρωμής
Αποτελεί ένα πρόγραμμα έξυπνης αποπληρωμής για τους πελάτες -αγοραστές κατοικιών που κατασκευάζει ο όμιλός μας. Ο αγοραστής – επενδυτής αγοράζει με σταδιακή αποπληρωμή, χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας, βάσει της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών. Αποκτήσετε την δική σας νεόδμητη κατοικία εύκολα χωρίς να το «καταλάβετε».
Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ:
PAY AS WE BUILD  

MAX VALUE 6% εγγυημένη απόδοση  
Αποτελεί ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους πελάτες -αγοραστές εξοχικών κατοικιών που κατασκευάζουμε στην Παραλία Οφρυνίου. Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την διαδικασία μίσθωσης του ακινήτου όπως επίσης τον καθαρισμό και την συντήρησή του. Αποδίδουμε 6% εγγυημένη απόδοση στην τουριστική σεζόν, ενώ τους υπόλοιπους 6 μήνες η κατοικία παραμένει στη διάθεση του ιδιοκτήτη για εκμετάλλευση ή ιδιόχρηση.
Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ:
MAX VALUE 6% RETURN  

Η Σκάλα Ραχωνίου βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Θάσου και γνωρίζει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη. Απέχει από το Λιμένα 11χλμ και αποτελεί το λιμάνι του χωριού Ραχώνι. Υπάρχει απέραντη αμμουδερή παραλία με ρηχά νερά ενώ τα πεύκα φτάνουν ως τη θάλασσα.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Μπάνιο

Διαμπερές

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.