Πώληση Μονοκατοικία 255τ.μ. - Αγία Άννα, Αίγιο

Ζητούμενη τιμή: 130000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Αίγιο, Αγία Άννα

130,000 €

N. Αχαΐας, Αίγιο, Αγία Άννα

ID: 231841034-17

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

255

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

Ισόγειο

Πωλείται παραθεριστική κατοικία στα Φτέρη του Αιγίου, μόλις 20 μέτρα από τη θάλασσα, και 20 χιλιόμετρα από το κέντρο του Αιγίου και τα Καλάβρυτα.
Η κατοικία αποτελείται από δύο οροφοδιαμερίσματα: το πρώτο όροφο αποτελείται από ημιτελές διαμέρισμα με σαλοκουζίνα και δύο υπνοδωμάτια, ενώ το δεύτερο όροφο από ένα κατοικήσιμο διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια και σαλοκουζίνα. Υπάρχει επίσης ισόγειο χώρος που χρησιμοποιείται για δύο θέσεις parking. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, καθώς και θέρμανση με ενεργειακή ξυλόσομπα. Υπάρχουν επίσης πλακάκια στα πατώματα, παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια και ανάκληση, σήτες, μπαλκόνια με θέα σε βουνό και θάλασσα, καθώς και θερμομόνωση εσωτερικά και εξωτερικά. Το σπίτι έχει συνολική επιφάνεια 255 τ.μ.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Ενεργειακή κλάση: Α

Θέρμανση: Ατομική

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Σόμπα

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Πόρτα ασφαλείας

Επιτρέπονται κατοικίδια

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.