Ενοικίαση Μονοκατοικία 100τ.μ. - Σταυρός, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 800 €

ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Μονοκατοικία - Ενοικίαση - Ακρωτήρι, Σταυρός

800 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Σταυρός

ID: 231671035-87

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

100

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1997

Όροφος

Ισόγειο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον Χαρίτο Μαυριδάκη και την RE/MAX Specialists.

Διατίθεται προς μακροχρόνια ενοικίαση 100τ.μ. μονοκατοικία πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη στον Σταυρό. Η μονοκατοικία είναι σε άριστη κατάσταση και αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα – σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια με δυο μπάνια, κήπο μπροστά και αυλή πίσω. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, A/C σε κάθε δωμάτιο, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πατώματα από πλακάκι και μεγάλες ντουλάπες.Η κατοικία βρίσκετε μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και μέσα στην τιμή ενοικίου παρέχεται το internet.

Ο Σταυρός είναι μια παραθαλάσσια περιοχή του Ακρωτηρίου και απέχει 15χλμ από την πόλη των Χανίων, 8,7χλμ από το Αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» και 17χλμ από το λιμάνι της Σούδας.
Για περισσότερες πληροφορίες: Μαυριδάκης Χαρίτος 6942605359 RE/MAX Specialists Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες Ελ. Βενιζέλου 92-94 Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Μπάνιο

WC

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.