Πώληση Μονοκατοικία 400τ.μ. - Βελανιδιά, Νέα Αγχίαλος

Ζητούμενη τιμή: 250000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Νέα Αγχίαλος, Βελανιδιά

250,000 €

Ν. Μαγνησίας, Νέα Αγχίαλος, Βελανιδιά

ID: 230941102-405

Συνολικά Δωμάτια

6

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

400

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2006

Όροφος

1ος

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας: Άγγελος Σαλιλλάρης - Team Leader της ομάδας Salillaris Team -
Διατίθεται αποκλειστικά προς ΠΩΛΗΣΗ εξαιρετική μονοκατοικία ιδιωτικής κατασκευής αποτελούμενη από δύο όμορες μεζονέτες στην περιοχή της μεγάλης Βελανιδιάς Μαγνησίας. Η κάθε μεζονέτα αποτελείται από δύο επίπεδα 116 τ.μ. το καθένα.
Είναι κτισμένες σε αγροτεμάχιο 5.450 τ.μ και περιλαμβάνουν έκαστη αποθήκη στο ισόγειο 76τ.μ η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύριος χώρος ή ως ξεχωριστό διαμέρισμα. Ο πρώτος όροφος της κάθε μεζονέτας είναι περίπου 15 σκαλιά πάνω από το ισόγειο κάτι το οποίο προσφέρει πολύ όμορφη θέα από όλες τις πλευρές του ακινήτου. Μπαίνοντας στην κάθε μεζονέτα συναντάμε έναν μεγάλο ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνας όπου δεσπόζει ένα πολύ όμορφο τζάκι, ένα μπάνιο και μια μικρή αποθήκη κάτω από την σκάλα. Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα στο πάνω μέρος του κάθε ακινήτου συναντάμε τρία υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες και ένα μπάνιο. Όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά με θέα. Οι κεντρικές κρεβατοκάμαρες διαθέτουν αρκετά μεγάλες βεράντες με ειδυλλιακή θέα στη θάλασσα. Τα κουφώματα τους είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και η θέρμανση τους πραγματοποιείται μέσω ατομικού λέβητα υγραερίου που μοιράζονται και οι δύο μεζονέτες. 
Υπάρχει ιδιωτικός κήπος με barbeque και ευκολία parking αφού στο μεγάλο οικόπεδο τους χωράνε πάνω από τέσσερα αυτοκίνητα. Η τοποθεσία του ακινήτου, η ειδυλλιακή θέα και η ποιότητα κατασκευής του το καθιστούν ιδανική επιλογή είτε για μόνιμη κατοικία είτε για εξοχική αφού είναι μόλις 10 λεπτά από την παραλία, μόλις 8 χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου αλλά και 2.5 χιλιόμετρα από την Νέα Αγχίαλο και το αεροδρόμιο.
Ιδανικό για GOLDEN VISA.
Θα χαρούμε πολύ να σας το υποδείξουμε!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Δ

WC

Διαμπερές

Τζάκι

Κλιματισμός

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Θέσεις Parking: Τέσσερις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.