Πώληση Μονοκατοικία 99τ.μ. - Ελλόμενο, Λευκάδα

Ζητούμενη τιμή: 180000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Λευκάδα, Ελλόμενο

180,000 €

Ν. Λευκάδας, Λευκάδα, Ελλόμενο

ID: 231651011-5

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

99

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2004

Όροφος

Ισόγειο

Υπέροχο και φωτεινό σπίτι χτισμένο σε ένα μικρό λόφο λίγο έξω από το χωριό Κατωχώρι Λευκάδας, μόλις 10 λεπτά οδικώς από τις παραλίες Μικρός Γιαλός και Δεσίμη και 10 λεπτά οδικώς από το Νυδρί. Το ευρύχωρο και άνετο αυτό σπίτι είναι βαμμένο σε ζωντανά χρώματα και έχει πολύ φυσικό φως. Έχει εμβαδόν 99τ.μ. και είναι χτισμένο σε οικόπεδο 1.100 τ.μ. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού με κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια (το ένα master), ένα μπάνιο με μεγάλη μπανιέρα δύο ατόμων και ξυλόσομπα. Η κουζίνα έχει άμεση πρόσβαση στον κήπο όπου υπάρχει και μια μικρή αποθήκη.

Στο οικόπεδο υπάρχει υπόλοιπο δόμησης 36 τ.μ. με δυνατότητα δημιουργίας ενός ξενώνα.Το Κατωχώρι Λευκάδας είναι ένα μικρό και όμορφο χωριό στην ανατολική πλευρά του νησιού. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για ευχάριστες και ξεκούραστες διακοπές καθώς βρίσκεται κοντά στον Πόρο και τις παραλίες Μικρό Γυαλό και Ρούδα. Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες και εστιατόρια περιμένουν να ομορφύνουν τη διαμονή των επισκεπτών.
Brigitte Duiveman Real Estate Consultant RE/MAX Value Zakka Efstathiou 42 - Agios Minas Sq., Lefkada Telephone : (+30) 26450 26419 Mobile : (+30) 6983355850 https://www.remaxvalue.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Επιπλωμένο

Τζάκι

Αποθήκη

Διαμπερές

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

Επιτρέπονται κατοικίδια

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.