Πώληση Μεζονέτα 98τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 270000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Χανιά, Κέντρο

270,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671049-69

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

98

Έτος Κατασκευής

1980

Όροφος

4ος

Διαθέσιμο αποκλειστικά από την RE/MAX Specialists και το Νεκτάριο Σινάνη

Πωλείται κλασική μεζονέτα 98τ.μ., 4ου - 5ου ορόφου με εκπληκτική θέα στο κέντρο των Χανίων, 2 λεπτά από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Η μεζονέτα είναι πολύ προσεγμένη, με πλούσια, κλασική αισθητική που παραπέμπει αρχαιοελληνικό στυλ. Η μοναδικότητα και η καλαισθησία της αναδεικνύεται από τα αναρίθμητα αγάλματα που διακοσμούν τόσο τον εσωτερικό χώρο της κατοικίας όσο και τον εξωτερικό.
Στη μεζονέτα θα βρούμε μεγάλο καθιστικό, ανεξάρτητη κουζίνα με δικό της μπαλκόνι, μπάνιο στον κάθε όροφο, ενώ στον επάνω όροφο συναντάμε 2 υπνοδωμάτια και βεράντα με εκπληκτική θέα θάλασσα.
Το σπίτι έχει ένα πανέμορφο τζάκι στο σαλόνι, τα πατώματα των χώρων είναι από μάρμαρο και ξύλο, ενώ διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα και 3 A/C. Η πρόσβαση στον 4ο όροφο που βρίσκεται η μεζονέτα γίνεται με ανελκυστήρα.

Αυτό το πανέμορφο ακίνητο, λόγω της τοποθεσίας και της αισθητικής του είναι κατάλληλο τόσο για οικογένεια όσο και για επένδυση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για υπόδειξη του ακινήτου καλέστε τώρα στο τηλ: 6973439642
Νεκτάριος Σινάνης, σύμβουλος ακινήτων
RE/MAX Specialists

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

Επιπλωμένο

WC

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.