Ενοικίαση Μονοκατοικία 55τ.μ. - Λευκόγεια, Φοινίκας

Ζητούμενη τιμή: 750 €

Just Rented

Μονοκατοικία - Ενοικίαση - Φοινίκας, Λευκόγεια

750 €

Ν. Ρεθύμνου, Φοινίκας, Λευκόγεια

ID: 231521007-21

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

55

Έτος Κατασκευής

2000

Αυτό το όμορφο σπίτι με δυόμισι υπνοδωματίων και κήπο βρίσκεται στο χωριό Λευκόγεια σε μία ήσυχή περιοχή. Μπαίνοντας στο ακίνητο θα βρείτε το σαλόνι με τραπεζαρία και κουζίνα. Συνεχίζοντας έχετε πρόσβαση στο μπάνιο, το laundry room και τα δύο υπνοδωμάτια. Τα υπνοδωμάτια προσφρέουν ηπέροχη θέα στα γύρω βουνά και τη θάλασσα. Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει μια γκαλερί όπου μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια άνετη γωνιά για εργασία ή μελέτη. Ο όμορφος, περιποιημένος κήπος είναι προσβάσιμος τόσο από τα υπνοδωμάτια όσο και από το καθιστικό. Υπάρχει χώρος για μπάρμπεκιου και ανοιχτός χώρος στάθμευσης. Υπάρχει μια μεγάλη βεράντα μπροστά από τα υπνοδωμάτια από όπου μπορείτε να απολαύσετε το μαγευτικό τοπίο, ενώ τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες μπορείτε εύκολα να βρείτε σκιερά σημεία σε διάφορα σημεία του κήπου.

Το κέντρο του χωριού βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Οι όμορφες παραλίες όπως η Σχοινάρια, το Αμμούδι, το Δαμνόνι και ο Πλακιάς απέχουν μόλις λίγα λεπτά, ενώ η πόλη του Ρεθύμνου απέχει μισή ώρα με το αυτοκίνητο.

Το ενοίκιο είναι στα 750€, συμπεριλαμβανομένου του νερού και το WIFI. Το ηλεκτρικό ρεύμα χρεώνεται ξεχωριστά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Κλιματισμός

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Σόμπα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Δυτικό

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.