Πώληση Μεζονέτα 132τ.μ. - Άγιος Παντελεήμονας, Πολίχνη

Ζητούμενη τιμή: 310000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Πολίχνη, Άγιος Παντελεήμονας

310,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Πολίχνη, Άγιος Παντελεήμονας

ID: 231571017-223

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

132

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

6ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2526 – ΠΟΛΙΧΝΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ Υπερπολυτελούς κατασκευής, Ενεργειακής κλάσης Α διαμέρισμα μεζονέτα, σε νεόδμητη οικοδομή άριστης Αρχιτεκτονικής. Η μεζονέτα έχει συνολική επιφάνεια 132 τ.μ. και εκτείνεται στον 6ο όροφο και σοφίτα. Σε πολύ καλό σημείο της περιοχής με εύκολη πρόσβαση σε κύριες οδούς. Άνετη πρόσβαση σε όλα με τα πόδια. Νοτιοδυτικός ο κύριος προσανατολισμός. Η οικοδομή έχει ενεργειακή κλάση Α Το διαμέρισμα είναι διαμπερές, αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 λουτρό. Η είσοδος είναι από τον 6ο όροφο, όπου υπάρχουν η Σαλοκουζίνα δύο μεγάλα Δωμάτια Λουτρό και μία μικρή αποθήκη. Στο επάνω επίπεδο (Σοφίτα) έχουμε ένα τεράστιο δωμάτιο ακόμα και ένα λουτρό. Επίσης έχουμε αποκλειστική χρήση σε 30τ.μ. στην ταράτσα, στην μπροστινή πλευρά από το δωμάτιο. Υπάρχουν μπαλκόνια μπρος πίσω. Το μπροστινό μπαλκόνι είναι πάρα πολύ μεγάλο με πρόσβαση από την σαλοκουζίνα για άνετη τοποθέτηση τραπεζιού με καρέκλες, ώστε να χαλαρώνετε με την θέα μόνοι ή και με φίλους τα ήσυχα βράδια. Η θέρμανση είναι με φυσικό αέριο, και ζεστό νερό με ηλιακό θερμοσίφωνα. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, πόρτα θωρακισμένη, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη, διπλά τζάμια, σίτες. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Αξίζει να το επισκεφθείτε. Αυτή τη περίοδο υπάρχουν διαθέσιμες δύο μεζονέτες με παρόμοια χαρακτηριστικά, μπορείτε να διαλέξετε όποια σας αρέσει περισσότερο.

Στην διάθεση της εταιρείας μας, υπάρχει μεγάλος αριθμός ακινήτων στην περιοχή με πολύ καλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α

Θέρμανση: Ατομική

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.