Πώληση Οικόπεδο για επαγγελματική χρήση 1550τ.μ. - Λήμνος-Μύρινα, Ν. Λέσβου

Ζητούμενη τιμή: 220000 €

Οικόπεδο για επαγγελματική χρήση - Πώληση - Ν. Λέσβου, Λήμνος-Μύρινα

220,000 €

Ν. Λέσβου, Λήμνος-Μύρινα

ID: 231971002-38

Τετραγωνικά Μέτρα

1550

Πωλείται οικόπεδο εντός οικισμού στον Αγ. Ιωάννη Κάσπακα 200 μέτρα από την παραλία, αρτιο και οικοδομήσιμο με δυνατότητα εκμετάλλευσης για επαγγελματική χρήση σε μια από τις πιο αναπτυσσόμενες παραλίες της Λήμνου

Θα περάσετε από τον Κάσπακα για να καταλήξετε στον Άγιο Ιωάννη με την αμμώδη παραλία και τα παράξενα βράχια, γνωστά ως τα Μετέωρα του Κάσπακα.

Η παραλία έχει ρηχά και πεντακάθαρα νερά, είναι πλήρως οργανωμένη, βραβευμένη με γαλάζιες σημαίες και εδώ θα απολαύσετε ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα του νησιού.

Κοντά στην παραλία του Αγίου Ιωάννη, υπάρχει και ο μοναδικός καταρράκτης του νησιού. Ο χείμαρρος του Κάσπακα, γνωστός και ως «ρυάκι του Κατσαΐτη», δημιουργεί ένα εντυπωσιακό τοπίο με ορμητικά νερά να πέφτουν από ύψος 15 περίπου μέτρων. Ειδικά τους ανοιξιάτικους μήνες που τα νερά είναι άφθονα, το θέαμα είναι εντυπωσιακό!

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Δίκτυο Υδρευσης

Πρόσοψης

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.