Πώληση Μονοκατοικία 366τ.μ. - Κρανίδι, Ν. Αργολίδας

Ζητούμενη τιμή: 220000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ν. Αργολίδας, Κρανίδι

220,000 €

Ν. Αργολίδας, Κρανίδι

ID: 231631004-47

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

366

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1955

Όροφος

Ισόγειο

Στην καρδιά του Κρανιδίου και σε απόσταση μόλις 150 μ. από το κέντρο, πωλείται άνετη, παραδοσιακή, πέτρινη διώροφη μονοκατοικία με δικό της χώρο στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα, συνολικού εμβαδού 366 τ.μ. σε διαμπερές οικόπεδο 426 τ.μ.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό ακίνητο, ιδανικό για τους λάτρεις των παραδοσιακών κατοικιών, με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης και χρήσης, αφού μπορεί πολύ εύκολα να ανακαινιστεί σε μια σύγχρονη μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και ως επαγγελματικός χώρος με τη δημιουργία δωματίων για τουριστική αξιοποίηση.

Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται ο χώρος του ισογείου εμβαδού 220 τ.μ. με άμεση πρόσβαση στην εσωτερική αυλή και στους δρόμους. Αποτελείται από 5 κύρια δωμάτια με παράθυρα και πόρτες και δύο μικρότερους βοηθητικούς χώρους. Στη ίδια στάθμη υπάρχει ανεξάρτητη αποθήκη εμβαδού 10 τ.μ.

Ανεβαίνοντας την τσιμεντένια εξωτερική σκάλα, βρισκόμαστε στο δεύτερο επίπεδο. Εκεί, μέσω δύο δίφυλλων πόρτων οδηγούμαστε στα 5 φωτεινά δωμάτια του ορόφου, συνολικού εμβαδού 146 τ.μ. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη βεράντα 70 τ.μ. με την απεριόριστη θέα προς τον κόλπο της Κοιλάδας και τη θάλασσα.

Το σπίτι διαθέτει αυθεντικά παραδοσιακά χαρακτηριστικά όπως πέτρινους τοίχους, ξύλινο δάπεδο και ταβάνι, ψηλά ξύλινα κουφώματα, άνετα σε ύψος και ευρύχωρα δωμάτια. Επίσης μπορεί να χωριστεί σε δύο ανεξάρτητες κατοικίες, μία σε κάθε στάθμη, διότι σήμερα επικοινωνούν και εσωτερικά μέσω μικρής ξύλινης σκάλας.

Το οικόπεδο διαθέτει τρεις διαφορετικές εισόδους. Το κτίριο είναι ελεύθερο από όλες του τις πλευρές και συνορεύει στις δύο από αυτές με δημοτικούς δρόμους και στις άλλες δύο με την μεγάλη πλακόστρωτη αυλή. Ο χώρος του οικοπέδου περιμετρικά οριοθετείται από πέτρινο ψηλό μαντρότοιχο με 2 ξύλινες αυλόπορτες.

Απέχει από το παραθαλάσσιο Πόρτο Χέλι και τις παραλίες του 7 χλμ., 6 χλμ. το προϊστορικό σπήλαιο Φράγχθι, 47 χλμ. από το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, 186 χλμ. από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος. Επικοινωνεί και από θαλάσσης με τον Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού μέσω των λιμανιών της Ερμιόνης και του Πορτοχελίου.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Υπεύθυνος Ακινήτου: Μητρόπουλος Γιώργος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με: RE/MAX Experts, Νέας Κίου 12, Ναύπλιο, τηλ. 27520 28813, e-mail: info@remax-experts.gr, www.remax-experts.gr.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Ζ

WC

Αποθήκη

Διαμπερές

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

Επιτρέπονται κατοικίδια

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.