Πώληση Μεζονέτα 188τ.μ. - Κωνσταντινοπολίτικα, Πυλαία

Ζητούμενη τιμή: 550000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Πυλαία, Κωνσταντινοπολίτικα

550,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Πυλαία, Κωνσταντινοπολίτικα

ID: 231581017-49

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

188

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

3ος

Κωδικός ακινήτου: 101-1616

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕΖΟΝΕΤΑ- Σε εξαιρετική τοποθεσία με πανοραμική θέα σε όλη την πόλη , συνολικής επιφάνειας 188 τ.μ. (μικτά) σε νεόδμητη οικοδομή. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και χώρο για πλυντήριο/στεγνωτήριο στον 3ο όροφο και σαλόνι, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο στη σοφίτα. Διαθέτει ευρύχωρη αποθήκη στο υπόγειο εμβαδού 28 τ.μ. και θέση στάθμευσης στην πυλωτή. Το κτίριο είναι ενεργειακής κλάσης Α+ γεγονός που εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας για τη θέρμανση και τον κλιματισμό των κατοικιών και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της περιοχής, με γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στην αγορά, τα σχολεία, τα μέσα συγκοινωνίας και την Περιφερειακή οδό της πόλης. Η κατοικία είναι διαμπερής, με μπαλκόνι στην πρόσοψη και στην πίσω όψη της οικοδομής στον 3ο όροφο και αντίστοιχα άνετες βεράντες στη σοφίτα με απεριόριστη θέα τόσο προς την πόλη όσο και προς το περιαστικό δάσος Σέιχ Σου. Διαθέτει σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης με αντλία θερμότητας ή λέβητα φυσικού αερίου, ηλιακό θερμοσίφωνα για ζεστό νερό χρήσης, ενεργειακό τζάκι, προεγκατάσταση για ηλεκτρικές τέντες, ηλεκτρικά στόρια, συναγερμό και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της στέγης για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Τιμή Πώλησης 550.000 ευρώ

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διπλώματος οδήγησης. Υπεύθυνος Συνεργάτης: Βάσω Βαξεβανίδου T: 2310437799 M:6988556093 E: vvaxevanidou@remax-analogia.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Ενεργειακή κλάση: Α+

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Αποθήκη

Διαμπερές

Τζάκι

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Μία

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Νέα Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.

Σε κοντινή απόσταση