Ενοικίαση Βίλα 550τ.μ. - Παλαιόκαστρο, Γάζι

Ζητούμενη τιμή: 6000 €

Βίλα - Ενοικίαση - Γάζι, Παλαιόκαστρο

6,000 €

Ν. Ηρακλείου, Γάζι, Παλαιόκαστρο

ID: 232021001-325

Συνολικά Δωμάτια

8

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

550

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2004

Διατίθονται προς ενοικίαση 2 πολυτελείς αυτόνομες οικίες (βίλες) SEA FRONT στην περιοχή του Παλαιοκάστρου, Ηρακλείου Κρήτης. Πρόκειται για 2 αυτόνομες βίλες 3 επιπέδων (υπόγειο 90 m2 , ισόγειο 100 m2, Ά όροφος 85 m2) συνολικής καλυπτόμενης επιφάνειας 275 m2 (έκαστη), με απεριόριστη θέα προς την πόλη του Ηρακλείου με βορειοανατολικό προσανατολισμό σε κόλπο οπου είναι απάνεμος για ολες τις εποχές του έτους . Η κάθε βίλα διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι - κουζίνα, τζάκι, 2 μπάνια καθώς και 1 W.C, εχοντας δυνατότητας χωρίσματος και επιπλέων δωματίων είναι πλήρως εξοπλισμένη (A/C , πόρτα ασφαλείας , συναγερμό, κουφώματα αλουμινίου , διπλά τζάμια , εσωτερικό ασανσέρ, επίπλωση ηλεκτρικές συσκευές κλπ καθόλα λειτουργικές ως έχουν ), θέσης στάθμευσης (parking), και δυνατότητα υπαίθριου γυμναστήριου είναι μοντέρνα διακοσμημένη με σύγχρονή αρχιτεκτονική. Ο περιβάλλον χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος, εναρμονισμένος με την φύση, διαθέτει πισίνα η μια βίλλα με πλάνα να κατασκευαστεί και στην δεύτερη καθώς και παιδική , BBQ , εξωτερικό καθιστικό χώρο και κήπο. Διαθέτουν πρόσβαση στην παραλία
Σημείωση : Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής και αντικατάστασης επίπλωσης η οποιανδήποτε παρεμβολή στην διακόσμηση με δαπάνες του μισθωτή Τιμη μισθωσης και των δυο βιλλων ειναι 6000€/μηνα Άμεσα διαθέσιμο. RE/MAX Real | R.E.M.

www.remaxreal.gr

Ηράκλειο Κρήτης , Λεωφόρος Ιωνίας 22 , 71306

info@remaxreal.gr

Τηλέφωνο: +30 2810370598

Κινητό: +30 6981465554

Όλα τα ακίνητα του χαρτοφυλακίου μας είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ και οι πληροφορίες που αναγράφονται είναι ακριβείς.

Εάν διαπιστώσετε κάποια ανακρίβεια παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Αποθήκη

WC

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.