Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 512τ.μ. - Κεραμωτή, Ινναχώρι

Ζητούμενη τιμή: 18000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Ινναχώρι, Κεραμωτή

18,000 €

Ν. Χανίων, Ινναχώρι, Κεραμωτή

ID: 231671005-180

Τετραγωνικά Μέτρα

512

Πωλείται στη Κεραμωτή οικόπεδο 512τμ. Τα 68τμ βρίσκονται εντός οικισμού και τα 444τμ εκτός. Έχει εκδοθεί βεβαίωση όρων δόμησης. Έχει πρόσοψη σε δυο δρόμους με άσφαλτο, 27 μέτρα στον έναν και 28 μέτρα στον άλλον.

Απέχει -> Από την θάλασσα 2 χιλιόμετρα σε ευθεία. -> Από παραλία με βότσαλα 7 χιλιόμετρα ή 15 λεπτά με το αυτοκίνητο -> Από το Ελαφονήσι 23 χιλιόμετρα ή 35 λεπτά με το αυτοκίνητο -> Από τα Φαλάσαρνα 30 χιλιόμετρα ή 50 λεπτά με το αυτοκίνητο -> Από την Κίσσαμο 35 χιλιόμετρα ή 55 λεπτά με το αυτοκίνητο και -> Από τα Χανιά 72 χιλιόμετρα ή 1 ώρα και 30 λεπτά με το αυτοκίνητο. ->Η κοντινότερη βίλλα είναι στα 60 μέτρα

Το μαγευτικό τοπίο γύρω από αυτό το οικόπεδο αιχμαλωτίζει με την φυσική ομορφιά, προσφέροντας μια απόδραση από την καθημερινότητα σε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης συνοδευόμενη από τις μελωδίες της φύσης. Εδώ, κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία να εκτιμήσετε τα παρθένα τοπία, μια ιδανική βάση για εξερεύνηση, μακριά από τις πολυσύχναστες τουριστικές περιοχές. Σε ένα αρμονικό συνδυασμό θάλασσας και βουνού μπορείτε να αποσυνδεθείτε από την ρουτίνα. Είτε επιλέξετε να εξερευνήσετε τα ελικοειδή μονοπάτια μέσα από τα βουνά είτε απλά να χαλαρώσετε στις τριγύρω παραλίες, αυτό το ακίνητο σας υπόσχεται μια αναζωογονητική εμπειρία, επιτρέποντάς σας να επαναφορτιστείτε και να ανακαλύψετε ξανά την γαλήνη που προσφέρει η φύση.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.