Πώληση Μεζονέτα 156τ.μ. - Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά

Ζητούμενη τιμή: 550000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Καλαμαριά, Άγιος Ιωάννης

550,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Καλαμαριά, Άγιος Ιωάννης

ID: 231571017-211

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

156

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

4ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2479 – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΓ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ σε νεόδμητη οικοδομή διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας 156 τ.μ. στον 4ο όροφο και το Δώμα. Η μεζονέτα έχει πολύ προσεγμένη διαρρύθμιση, βασισμένη σε αρχιτεκτονική μελέτη. Πρόκειται για μία μοναδική κατασκευή που διακρίνεται για την ποιότητα και τον σχεδιασμό της. Προσεγμένη ενεργειακά για ελάχιστο κόστος θέρμανσης / ψύξης. Κύριος προσανατολισμός Βορειοδυτικός, ανοιχτή από τρείς πλευρές. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο της περιοχής με εύκολη και άμεση πρόσβαση σε Πλατεία, Αγορά, σχολεία, μέσα Μαζικής μεταφοράς, Λεωφορεία, Μετρό μόλις 500 μέτρα από στάση του μετρό. Συνολικά αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο, WC. Στον 3ο όροφο έχουμε μια μεγάλη Σαλοκουζίνα όμορφα διαμορφωμένη με την κουζίνα να βρίσκεται απομονωμένη σε μία πλευρά, δύο μεγάλα δωμάτια και λουτρό. Μεγάλο μπαλκόνι στο σαλόνι, με γωνιακή διάταξη. Υπάρχουν μπαλκόνια μπρός πίσω. Στο επάνω επίπεδο (δώμα) έχουμε ένα μεγάλο δωμάτιο, χώρο σαλονιού και το λουτρό. Ταράτσα με αποκλειστική χρήση 125τ.μ. μπορείτε να την διαμορφώστε όπως θέλετε ακόμα και με ψησταριά, για να περνάτε ευχάριστα, όπως σας αρέσει, ρεμβάζοντας μόνοι ή με φίκους τα υπέροχα βράδια. Επίσης για τη μεζονέτα υπάρχει επαρκής επιφάνεια φωτοβολταικών για τις ανάγκες της αποκλειστικά, πέραν από τα φωτοβολταικά συστήματα που υπάρχουν στην οικοδομή για τις κοινόχρηστες ανάγκες. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και επίσης διαθέτει: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Α+ Φωτοβολταικά για χρήση των κοινόχρηστων αναγκών. Κέλυφος θερμοπρόσοψης, υψηλών προδιαγραφών Πρόσβαση ΑΜΕΑ Ανελκυστήρα Θέρμανση ατομική με αντλία θερμότητας σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση. Αποθήκες στο υπόγειο Εξώπορτα ασφαλείας - θωρακισμένη Μπαλκονόπορτες και παράθυρα, ενεργειακά με Διπλά τζάμια Θέση στάθμευσης στο υπόγειο της οικοδομής Εντοιχιζόμενες ντουλάπες

Υπάρχει δυνατότητα αλλαγών εντός του διαμερίσματος σε αυτό το στάδιο που βρίσκεται. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών.

Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή και για επένδυση - εκμετάλλευση. Αξίζει να την επισκεφτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.

Σε κοντινή απόσταση