Πώληση Βίλα 387τ.μ. - Κυπάρισσος, Πλατανιάς

Ζητούμενη τιμή: 600000 €

Βίλα - Πώληση - Πλατανιάς, Κυπάρισσος

600,000 €

Ν. Χανίων, Πλατανιάς, Κυπάρισσος

ID: 232021003-151

Συνολικά Δωμάτια

7

Μπάνια

7

Τετραγωνικά Μέτρα

387

Επίπεδα

4

Έτος Κατασκευής

2010

Πωλείται καταπληκτική βίλα στον Κυπάρισσο του δήμου Πλατανιά, ένα από τα πιο τουριστικά σημεία της Κρήτης. Η οικία κατασκευής του 2010 με συνολική επιφάνεια 387 τ.μ.,και σε οικοπεδική έκταση 2030 τ.μ. Είναι χτισμένη σε 4 επίπεδα, με απεριόριστη θέα στη θάλασσα και βουνό. Διαθέτει 7 Υ/Δ, 7 Μπάνια, σαλόνι 50 τ.μ., συναγερμό, αποθήκη, 2 τζάκια, σοφίτα, διπλά τζάμια, βεράντες, και κήπο με δέντρα. Ιδανικό μέρος για χαλάρωση. Κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση αλλά και για τουριστική εκμετάλλευση. Είναι ένα πολύ ανεπτυγμένο και δημοφιλές τουριστικό θέρετρο και διαθέτει πλήρως οργανωμένη αμμώδη παραλία μήκους 1,5 περίπου χλμ. Η ιστορία του Πλατανιά χρονολογείται από την ύστερη Μινωική περίοδο, μάλιστα η αρχαιολογική σκαπάνη έχει φέρει στο φως ερείπια κατοικιών και τάφων που αποδεικνύουν την ύπαρξη και την ανάπτυξη του οικισμού από τον 13ο έως τον 4ο αιώνα π.Χ. Ο Πλατανιάς αναφέρεται επίσης στη μυθολογία, όταν η θεά Αθηνά επισκέφτηκε την Κρήτη, έπινε νερό μόνο από μια πηγή που βρίσκεται στον Άνω Πλατανιά. Αρχικά και μέχρι τον εικοστό αιώνα το χωριό είχε αναπτυχθεί μόνο στους λόφους γιατί από εκεί ήταν δυνατό να υπάρχει έλεγχος για τυχόν επιδρομές από τη θάλασσα. Το καλοκαίρι ο Πλατανιάς μαζί με τη γειτονική Αγία Μαρίνα είναι από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές των Χανίων. Ο Πλατανιάς, εξαιτίας της δημοτικότητάς και της ανάπτυξή του διαθέτει όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστεί τόσο ο μόνιμος κάτοικος όσο και ο παραθεριστής, όπως μια τεράστια ποικιλία από μπαρ και εστιατόρια, τράπεζες, σούπερ μάρκετ, ιατρικό κέντρο, ξενοδοχεία, φαρμακεία και πολλά άλλα. Λεωφορείο συνδέει συχνά τον Πλατανιά με τα Χανιά.

Αποστάσεις : Απέχει 3,5 χλμ. από τη θάλασσα 20 χλμ. από τα Χανιά 37 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο Χανίων. Ο Πλατανιάς βρίσκεται περίπου 11 χλμ δυτικά των Χανίων. Άμεσα διαθέσιμο RE/MAX Real | R.E.M.

www.remaxreal.gr

Ηράκλειο Κρήτης , Λεωφόρος Ιωνίας 22 , 71306

info@remaxreal.gr

Τηλέφωνο: +30 2810370598

Κινητό: +30 6981465554

Όλα τα ακίνητα του χαρτοφυλακίου μας είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ και οι πληροφορίες που αναγράφονται είναι ακριβείς.

Εάν διαπιστώσετε κάποια ανακρίβεια παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 7

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Τζάκι

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Γωνιακό

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Δορυφορική κεραία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.