Πώληση Διαμέρισμα 98τ.μ. - Νέα Χώρα, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 190000 €

ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Διαμέρισμα - Πώληση - Χανιά, Νέα Χώρα

190,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Νέα Χώρα

ID: 231671035-69

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

98

Έτος Κατασκευής

1981

Όροφος

2ος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον Χαρίτο Μαυριδάκη και τη RE/MAX Specialists.

Διαμπερές διαμέρισμα 2ου ορόφου 97,5τ.μ στη Νέα Χώρα μόλις μία ανάσα από την παραλία. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην οδό Σκίνερ 23 είναι πολύ φωτεινό και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα, ξεχωριστή μεγάλη τραπεζαρία (που μπορεί να δημιουργηθεί και τρίτο υπνοδωμάτιο) και ένα μπάνιο. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ηλιακό θερμοσίφωνα και κουφώματα αλουμινίου παλαιού τύπου. Χρίζει ανακαίνισης μόνο στο εσωτερικό του αφού έχει γίνει ολική ανακαίνιση σε όλο το κτήριο εξωτερικά πριν δύο χρόνια. Η πρόσβαση στο διαμέρισμα γίνεται από μια άνετη σκάλα καθώς δεν υπάρχει ασανσέρ. Λόγο της εξαιρετικής τοποθεσίας του ενδείκνυται είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επενδυτική χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες: Μαυριδάκης Χαρίτος 6942605359 RE/MAX Specialists Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες Ελ. Βενιζέλου 92-94 Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Μπάνιο

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.