Πώληση Μονοκατοικία 146τ.μ. - Λυγιδές, Θέρισος

Ζητούμενη τιμή: 345000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Θέρισος, Λυγιδές

345,000 €

Ν. Χανίων, Θέρισος, Λυγιδές

ID: 231671046-23

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

146

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2009

Σε νοτιοδυτικό προάστιο των Χανίων, στον Λυγιδέ, πωλείται μονοκατοικία του 2009 με εκπληκτικούς χώρους και όμορφη διαρρύθμιση, ιδανική για οικογένειες με παιδιά.

Στο ισόγειο υπάρχει τεράστιος και φωτεινός ενιαίος χώρος με το σαλόνι και την τραπεζαρία, που χωρίζεται από την μοντέρνα κουζίνα με πάσο. Η κουζίνα σε γήινα χρώματα δύναται να φιλοξενήσει και τραπέζι φαγητού ή νησίδα προετοιμασίας φαγητού. Υπάρχει πληθώρα ντουλαπιών και αποθηκευτικού χώρου. Στα αριστερά συναντάμε μεγάλο δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας ή γραφείο, και δεξιά της κουζίνας υπάρχει αποθηκάκι και πιο πέρα λουτρό με ντουζ.

Ανεβαίνοντας στον όροφο, συναντάμε άλλα 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και πρόσβαση σε μπαλκόνι, καθώς και το μεγάλο λουτρό του σπιτιού με γωνιακή μπανιέρα.

Το σπίτι είναι γωνιακό, με νοτιοδυτικό προσανατολισμό, μόνωση, διπλή τουβλοποιία στους τοίχους, τριπλά ενεργειακά κουφώματα, και έχει χτιστεί από τον ιδιοκτήτη με απόλυτη φροντίδα και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Επίσης, με πολύ μικρές παρεμβάσεις, μπορεί να γίνει κατάλληλο και για ΑΜΕΑ ή για άτομα τρίτης ηλικίας με περιορισμένη κινητικότητα.

Η οικία είναι τοποθετημένη στο βορειότερο άκρο οικοπέδου 259 τμ. αφήνοντας μεγάλο χώρο μπροστά για εξωτερική τραπεζαρία-κουζίνα με barbecue και ξυλόφουρνο, καθώς και για πλακόστρωτο όπου δύναται να παρκάρουν 3 οχήματα. Επιπλέον υπάρχει εξωτερική αποθήκη που στεγάζει τον κεντρικό καυστήρα θέρμανσης (καυστήρας ξύλου) και τα υπόλοιπα συστήματα του σπιτιού. Γύρω από το οικόπεδο του σπιτιού, υπάχει ψηλός, καλοφτιαγμένος πετρότοιχος, εξασφαλίζοντας έτσι την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των κατοίκων.

Γρήγορες πληροφορίες:

Εμβαδό Οικοπέδου: 259 τμ. Εμβαδόν οικίας: 146 τμ. 4 υπνοδωμάτια 2 μπάνια 2 αποθήκες Κεντρική αυτόνομη θέρμανση με καυστήρα ξύλου Ενεργειακά κουφώματα Μόνωση Τριπλό σύστημα ζεστού νερού (ηλιακός, ηλεκτρικός, και μέσω θέρμανσης) Ύδρευση ΚΑΙ άρδευση

Τοποθεσία:

Ο Λυγιδές βρίσκεται σε απόσταση 6,5 χιλιομέτρων από τη Δημοτική Αγορά των Χανίων (κέντρο) και μόλις 15 λεπτά οδικώς. Συνδέεται με την πόλη των Χανίων με το ΚΤΕΛ έξι φορές την ημέρα μέσω της κοντινότερης στάσης στην ΑΓΥΙΑ, μόλις 8 λεπτά περπάτημα. Παρά την εγγύτητα στην πόλη των Χανιών, στη γύρω περιοχή (στα 500-1000 μέτρα) μπορείτε να βρείτε όλες τις ανέσεις, όπως 24ωρα μινιμάρκετ, σουπερμάρκετ, καφενεία, βενζινάδικα/συνεργεία/βουλκανιζατέρ, σχολεία, φούρνοι/ζαχαροπλαστεία, γήπεδα ποδοσφαίρου, και όλων των ειδών επιχειρήσεις.

Η περιοχή ενδείκνυται για οικογένειες με παιδιά, η πανέμορφη τεχνητή λίμνη της Αγυιάς είναι μόλις 5 λεπτά μακριά. Εκεί υπάρχουν καφέ, εστιατόρια και πάρκα αναψυχής. Συνεχίζοντας στην επαρχιακή οδό Χανίων-Σούγιας, συναντάμε τα όμορφα ορεινά χωριά στους πρόποδες των Λευκών Ορέων, ιδανικά για Κυριακάτικες εξορμήσεις είτε με το αυτοκίνητο, είτε με το ποδήλατο, είτε με τους περιηγητικούς /ορειβατικούς συλλόγους του νομού.

Τιμή: €350.000 συζητήσιμα

Ενδιαφέρεστε να καταστήσετε δικό σας αυτό το υπέροχο σπίτι στο Λυγιδέ; Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για περισσότερες λεπτομέρειες ή για να κανονίσετε μια επίσκεψη. Μη χάσετε την ευκαιρία να αγκαλιάσετε την άνεση, την ευκολία και τη γαλήνη που προσφέρει αυτή η εξαιρετική κατοικία.

Αμαλία Καλογριδάκη Ομάδα Coast to Coast Realty - Ομάδα RE/MAX Specialists Χανιά τηλ. +30 6948222586 email: crete.realestate.specialist@gmail.com βρείτε με επίσης στο Viber και WhatsApp!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Τύπος Θέρμανσης: Pellets

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.