Πώληση Βίλα 580τ.μ. - Λενταριανά, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 1190000 €

Βίλα - Πώληση - Χανιά, Λενταριανά

1,190,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Λενταριανά

ID: 231671051-46

Συνολικά Δωμάτια

5

Τετραγωνικά Μέτρα

580

Έτος Κατασκευής

2010

Αποκλειστική Ανάθεση από τον Σύμβουλο Ακινήτων Νικόλα Τζαγκαράκη και την RE/MAX Specialists.

Συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα υλικών, πρωτοποριακή αρχιτεκτονική και μοναδική τοποθεσία, παρουσιάζουμε μία εξαιρετική επένδυση στο κέντρο των Χανίων. Αυτή η πολυτελής βίλα, επιφανείας 580 τ.μ. σε οικόπεδο 540 τ.μ. αποτελεί ένα δείγμα σύγχρονης πολυτέλειας, ενώ απέχει μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης των Χανίων.

Από το ευρύχωρο υπόγειο με άνετο γκαράζ 4 θέσεων, εξοπλισμένο γυμναστήριο με wc, 3 αποθήκες και μία κρεβατοκάμαρα, φτάνουμε στο ισόγειο που εκπέμπει μία αίσθηση απόλυτης πολυτέλειας με το ενιαίο σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα υπό το φως του ήλιου. Οι 4 κρεβατοκάμαρες είναι εξοπλισμένες με τα πολυτελή έπιπλα της εταιρείας Coco-Mat και στον πρώτο όροφο ανακαλύπτουμε έναν ακόμα φωτεινό και εκλεπτυσμένο χώρο με μία ακόμη ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα, μπάνιο, καθιστικό με τζάκι και μεγάλη βεράντα που προσφέρει μοναδική θέα προς τα πανέμορφα βουνά της περιοχής. Επίσης, ο πρώτος όροφος προσφέρει έναν άνετο χώρο παιχνιδιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως playroom, εξοπλισμένος με μπιλιάρδο και άλλα επιτραπέζια παιχνίδια, δημιουργώντας έναν χώρο ψυχαγωγίας για ενήλικες. Επιπλέον, ο εξωτερικός χώρος εντυπωσιάζει με τη μεγάλη πισίνα και το υπαίθριο barbecue, δημιουργώντας τον ιδανικό χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Κύρια Χαρακτηριστικά: 6 κρεββατοκάμαρες 7 μπάνια 5 θέσεις parking

Προηγμένη Τεχνολογία και Ασφάλεια: Σύστημα παρακολούθησης με κάμερες και καταγραφικό Σύστημα καλωδίωσης με UTP καλώδια σε όλο το σπίτι Ασύρματο WiFi με κεραίες σε όλο το σπίτι Κεντρικό σύστημα καθαρισμού ηλεκτρικής σκούπας Κλειδαριά ασφαλείας

Πολυτελής Εξοπλισμός και Επίπλωση: Υψηλής ποιότητας, καινούρια έπιπλα Κεντρικό σύστημα θέρμανσης με καλοριφέρ πετρελαίου Σύστημα ψύξης και θέρμανσης με κεντρικά κλιματιστικά και κανάλια Τζάκια (2 Θερμοδυναμικά)

Απίστευτες Παροχές και Προνόμια: Γυμναστήριο εξοπλισμένο Ιδιωτική πισίνα με σύστημα καθαρισμού χωρίς χημικά Κλειστό εσωτερικό parking για 5 αυτοκίνητα BBQ εξοπλισμένο εξωτερικού χώρου

Φανταστική Θέα: Μεγάλο μπαλκόνι στον 3ο όροφο με θέα στα βουνά τ.μ.

Αυτή η βίλα είναι μια μοναδική ευκαιρία για απαιτητικούς επενδυτές που αναζητούν το κορυφαίο σε πολυτέλεια και άνεση. Επικοινωνήστε με τον Νικόλα Τζαγκαράκη για να κλείσετε το ραντεβού σας και να ανακαλύψετε από κοντά αυτήν τη σπάνια περίπτωση ακίνητης περιουσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και για υπόδειξη του ακινήτου μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6980918999 και στο email tzagkarakis.real@gmail.com. @nicktzagkarakis Νικόλας Τζαγκαράκης | Realtor

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Αποθήκη

Διαμπερές

Τζάκι

Επιπλωμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Δορυφορική κεραία

Κήπος

Θέσεις Parking: Τέσσερις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.