Πώληση Διαμέρισμα 65τ.μ. - Κηπούπολη, Ηράκλειο

Ζητούμενη τιμή: 168000 €

Just Sold

Διαμέρισμα - Πώληση - Ηράκλειο, Κηπούπολη

168,000 €

Ν. Ηρακλείου, Ηράκλειο, Κηπούπολη

ID: 231901015-12

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

65

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

3ος

Αποκλειστικά από RE/MAX Specialists,

Κηπούπολη- λαική πατελών, σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών ανεγερθέν το 2008 ,πωλείται τριάρι διαμέρισμα 3ου ορόφου ,εμβαδού 65 τ.μ. Το διαμέρισμα, όπως και όλο το συγκρότημα βρίσκεται σε αρίστη κατάσταση και δεν χρήζει της παραμικρής παρέμβασης. Διαθέτει 2 Υ/δ ,σαλοκουζίνα, 1 μπάνιο ,αποθήκη 10 τ.μ. στο υπόγειο καθώς και μία θέση στάθμευσης στην πυλωτή του συγκροτήματος. Το μπαλκόνι του έχει απεριόριστη θέα προς την θάλασσα και στους όμορφα διαμορφωμένους και δεντροφυτεμένους κοινόχρηστους χώρους του συγκροτήματος. Η απόσταση από το κέντρο της πόλης είναι περίπου 10 -12 λεπτά περπάτημα , και από σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων λιγότερο από 5.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα, γη). H REMAX Specialists, είναι μέλος της REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με πάνω από 9000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 147.000 συνεργάτες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2814004848

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Β

Κλιματισμός

Μπάνιο

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.