Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 400τ.μ. - Νέα Πολιτεία, Λάρισα

Ζητούμενη τιμή: 125000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Λάρισα, Νέα Πολιτεία

125,000 €

Ν. Λάρισας, Λάρισα, Νέα Πολιτεία

ID: 231561013-45

Τετραγωνικά Μέτρα

400

Ανακαλύψτε μια σπάνια ευκαιρία αγοράς με το προς πώληση οικοδομήσιμο οικόπεδο, με επιφάνεια 400 τ.μ., σε μια προνομιούχα τοποθεσία στο ύψωμα της Λάρισας. Αυτό το εκπληκτικό οικόπεδο προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για την κατασκευή του ονείρου σας!

Με έναν συντελεστή δόμησης 0.80, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη κατοικία ή κτίριο επαγγελματικής χρήσης που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας. Η θέση του οικοπέδου κοντά στο 44ο Δημοτικό Σχολείο της Λάρισας προσφέρει άμεση πρόσβαση σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και υπηρεσίες, καθιστώντας το ιδανικό για οικογένειες με παιδιά.

Αυτή η εξαιρετική τοποθεσία περιβάλλεται από πολλές μεζονέτες και βίλες, δημιουργώντας ένα ήρεμο και πολυτελές περιβάλλον για να απολαύσετε την καθημερινή σας ζωή. Αναπτύξτε το δικό σας ακίνητο που θα αντανακλά το προσωπικό σας στυλ και τις ανάγκες σας, αξιοποιώντας αυτήν τη μοναδική ευκαιρία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το φανταστικό οικοδομήσιμο οικόπεδο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο συνεργάτη μας, τον κ. Βαλιάκο Αθανάσιο, στο e-mail tvaliakos@remax-deltaktima.gr ή να καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410 251 555 ή 2410 579 525-7. Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό οικοδομήσιμο οικόπεδο σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Λάρισας.

Κωδικός Ακινήτου: 288-4852

Διεύθυνση: Παπακυριαζή 28, 1ος όροφος, Λάρισα, TK 41222.

Μην αργήσετε! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες ή να κανονίσετε μια ιδιωτική επίσκεψη στον τόπο και να δείτε από κοντά αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία για την αγορά ενός οικοδομήσιμου οικοπέδου στην Λάρισα.

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.