Πώληση Ξενοδοχείο 370τ.μ. - Χώρα Νάξου, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 1300000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Νάξος, Χώρα Νάξου

1,300,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Χώρα Νάξου

ID: 231991004-8

Συνολικά Δωμάτια

16

Μπάνια

8

Τετραγωνικά Μέτρα

370

Έτος Κατασκευής

2008

• Κωδικός ακινήτου: 4-164 • Xώρα Νάξου • Aνακαινισμένο επιπλωμένο ξενοδοχείο • Ισόγειο συνολικής επιφάνειας 370 τ.μ. σε οικόπεδο 400 τ.μ.

• Βρίσκεται στην καρδιά της Νάξου, Ελλάδα. • Εξαιρετική ιδιοκτησία με μια προνομιακή τοποθεσία που εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στα ζωντανά αξιοθέατα και ανέσεις του νησιού και μια βολική εγγύτητα στην παραλία του Αγίου Γεωργίου και το αεροδρόμιο.

• Πλήρως επιπλωμένο • Με καλαίσθητα διακοσμημένους κοινόχρηστους χώρους που δημιουργούν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες να κοινωνικοποιηθούν και να χαλαρώσουν.

Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές δωματίων για να φιλοξενήσει διαφορετικούς τύπους επισκεπτών: - 1. Δωμάτια με διπλό κρεβάτι: Το ξενοδοχείο διαθέτει 11 δίκλινα δωμάτια. Σχεδιασμένα για δύο άτομα με άνετο διπλό κρεβάτι. Εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια άνετη διαμονή, όπως ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση, γραφείο και μπαλκόνι.

    1. Τρίκλινα δωμάτια: Υπάρχουν 3 τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο.Ιδανικά για οικογένειες ή παρέες φίλων που ταξιδεύουν μαζί. Διαθέτουν συνήθως τρία ξεχωριστά κρεβάτια, είτε τρία μονά κρεβάτια είτε συνδυασμό από διπλά και μονά κρεβάτια. Διαθέτουν επίσης ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση, επιφάνεια εργασίας και άλλες βασικές ανέσεις.
    1. Σουίτες: Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης 2 δίχωρα δωμάτια για να προσφέρουν μια πιο πολυτελή και ευρύχωρη εμπειρία. Περιλαμβάνουν ξεχωριστό σαλόνι και υπνοδωμάτιο με ένα king-size κρεβάτι . Τα δίχωρα δωμάτια διαθέτουν επίσης ιδιωτικό μπάνιο με αναβαθμισμένες ανέσεις.

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ : • Ο κοινόχρηστος χώρος της πισίνας. Περιτριγυρισμένος από ξαπλώστρες, προσφέρει ένα ειδυλλιακό σκηνικό για τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον μεσογειακό ήλιο. Είτε πρόκειται για μια αναζωογονητική πρωινή βουτιά είτε για ένα χαλαρό απόγευμα δίπλα στην πισίνα, οι επισκέπτες θα βρεθούν αναζωογονημένοι σε αυτή την ήρεμη όαση.

  • Οι μικρές κουζίνες παρέχουν την ευελιξία στους επισκέπτες να ετοιμάζουν τα γεύματά τους ή να απολαμβάνουν ελαφριά σνακ και ποτά με την άνεσή τους.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ : • Βολική τοποθεσία, περίπου 2χλμ από το αεροδρόμιο και 1,2χλμ από το λιμάνι της Νάξου • Σε μικρή απόσταση με τα πόδια (380 μέτρα), η παραλία του Αγίου Γεωργίου, μια παρθένα έκταση με χρυσή άμμο που καλεί τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον ήλιο. Με τα κρυστάλλινα νερά και το γραφικό περιβάλλον, προσφέρει το τέλειο σκηνικό για μια μέρα παραθαλάσσιας αναψυχής και απόλαυσης.

Η επένδυση σε αυτήν την καταχώριση ακινήτων σε κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου αποτελεί μια κερδοφόρα ευκαιρία να επωφεληθείτε από την ακμάζουσα τουριστική βιομηχανία της Νάξου. Με πλήρως επιπλωμένους εσωτερικούς χώρους, φιλόξενο χώρο πισίνας, εγγύτητα στην παραλία του Αγίου Γεωργίου και εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο, αυτή η ιδιοκτησία είναι έτοιμη να προσελκύσει απαιτητικούς ταξιδιώτες που αναζητούν μια αξέχαστη εμπειρία στο ελληνικό νησί.

  • Αυτό το ακίνητο υπόσχεται όχι μόνο μια καλή επένδυση αλλά και τη δυνατότητα για ανταποδοτικό εγχείρημα φιλοξενίας.

Ακριβής τοποθεσία: https://maps.app.goo.gl/YWt9r8RBtQM2ADh9A

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 8

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.