Πώληση Μονοκατοικία 142τ.μ. - Λήμνος-Ατσική, Ν. Λέσβου

Ζητούμενη τιμή: 1000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ν. Λέσβου, Λήμνος-Ατσική

1,000 €

Ν. Λέσβου, Λήμνος-Ατσική

ID: 231971002-37

Συνολικά Δωμάτια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

142

Επίπεδα

2

Αυτό το ακίνητο 255 τετραγωνικών μέτρων στις Σαρδες, εγγυάται άνεση και λειτουργικότητα. Προσφέρει δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με κλιματισμό, εξασφαλίζοντας δροσερές και ξεκούραστες νύχτες. Το ευρύχωρο σαλόνι, επίσης με κλιματισμό, παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για οικογενειακές συγκεντρώσεις ή χαλαρές βραδιές.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει όλες τις μαγειρικές σας ανάγκες, ενώ το μπάνιο, με εντοιχισμένη μπανιέρα, για προσωπική υγιεινή και χαλάρωση. Για πρακτικούς λόγους, το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης ένα ξεχωριστό δωμάτιο πλυντηρίου και σιδερώματος.

Το μπαλκόνι, προσφέρει θέα στον κήπο, δημιουργεί μια αρμονική σύνδεση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Συμπληρωματικά, ένας χώρος 16 στρεμμάτων απλώνεται στα αριστερά του σπιτιού, προσφέροντας την ευκαιρία για ήσυχες στιγμές εξωτερικής απόλαυσης.

Αυτή η κατοικία προσφέρει περισσότερο από μια απλή διαμονή. Είναι ένας χώρος όπου η ηρεμία συναντά την άνεση με σεβασμό στον φυσικό τοπίο. Είναι η ευκαιρία σας να κάνετε αυτό το σπίτι τον προορισμό σας για μια ζωή γεμάτη χαλάρωση και φυσική ομορφιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Επιπλωμένο

WC

Αποθήκη

Διαμπερές

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.