Ενοικίαση Μεζονέτα 105τ.μ. - Στέρνες, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 670 €

Just Rented

Μεζονέτα - Ενοικίαση - Ακρωτήρι, Στέρνες

670 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Στέρνες

ID: 231671002-306

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

105

Έτος Κατασκευής

2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από RE/MAX Specialists και Pouregas Team:

Διατίθεται προς μακροχρόνια ενοικίαση 104τ.μ. μεζονέτα εξαιρετικής κατασκευής, που ανήκει σε συγκρότημα κατοικιών στις Στέρνες. Το ισόγειο της κατοικίας αποτελείται από άνετο μεγάλο ενιαίο χώρο για κουζίνα, σαλόνι και τραπεζαρία και 1 w.c., ενώ ο πρώτος όροφος αποτελείται από 2 μεγάλα υπνοδωμάτια και μπάνιο. Η κατασκευή του κτιρίου ξεκίνησε το 2009 και ολοκληρώθηκε το 2017 και προσφέρει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματιστικά, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, μικρό κήπο/αυλή στο πίσω μέρος του σπιτιού, μεγάλες βεράντες στην είσοδο της κατοικίας αλλά και στον πρώτο όροφο με πρόσβαση και από τα δυο υπνοδωμάτια και 45τ.μ. υπόγειο χώρο στάθμευσης/αποθήκης.

Οι Στέρνες βρίσκονται στο Ακρωτήρι και απέχουν 15χλμ από τα Χανιά, 4χλμ από το αεροδρόμιο Χανίων, 13χλμ από το λιμάνι της Σούδας και μόλις 3χλμ από τις πανέμορφες αμμώδεις παραλίες Μαράθι και Λουτράκι.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 6977309436 / Στέλιος Πουρέγκας, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β+

WC

Μπάνιο

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.