Πώληση Αγροτεμάχιο 1534τ.μ. - Αρώνι, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 24000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Ακρωτήρι, Αρώνι

24,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Αρώνι

ID: 231671051-43

Τετραγωνικά Μέτρα

1534

Πωλείται αποκλειστικά από την RE/MAX Specialists και τον σύμβουλο ακινήτων Νικόλα Τζαγκαράκη αγροτεμάχιο στο Αρώνι Ακρωτηρίου.

Χαρακτηριστικά: Επιφάνεια: 1534 τ.μ. Εκτός οικισμού Κατάλληλο για εναλλακτική χρήση

Προσφέρεται προς πώληση ένα όμορφο αγροτεμάχιο με συνολική επιφάνεια 1534 τ.μ., βρισκόμενο εντός του παραδοσιακού χωριού Αρώνι στο Ακρωτήρι των Χανίων. Παρότι δεν επιτρέπεται η κατασκευή/οικοδόμηση στο ακίνητο, προσφέρονται εναλλακτικοί τρόποι χρήσης που επιτρέπουν στον αγοραστή να αξιοποιήσει το έδαφος στο έπακρο.

Προτεινόμενοι Εναλλακτικοί Τρόποι Χρήσης:

Τροχοβίλα: Η εκτεταμένη έκταση είναι ιδανική για χρήση ως τροχόβιλα

Παρκινγκ Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων: Το αγροτεμάχιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πάρκινγκ για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, προσφέροντας μια βολική λύση για τους επισκέπτες της περιοχής και παρέχοντας έναν εύκολο και προσιτό τρόπο για τη φύλαξη ή τη συντήρηση οχημάτων.

Αγροτουριστική Δραστηριότητα: Εξερευνήστε τη δυνατότητα ανάπτυξης αγροτουριστικών δραστηριοτήτων.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για την απόκτηση ενός κομματιού γης σε μια αξιόλογη τοποθεσία. Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες και να οργανώσουμε μία επίσκεψη στο ακίνητο.

Επικοινωνία: Για πληροφορίες και ραντεβού, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο +30 6980918999 ή μέσω email tzagkarakis.real@gmail.com. Nikolas Tzagkarakis Realtor

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.