Πώληση Μεζονέτα 288τ.μ. - Λειβαθώ, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 650000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Κεφαλονιά, Λειβαθώ

650,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Λειβαθώ

ID: 231771007-376

Συνολικά Δωμάτια

6

Τετραγωνικά Μέτρα

288

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1994

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Πολυτελής Μεζονέτα τύπου Λόφτ 288,64 τ.μ. με δύο αυτόνομες γκαρσονιέρες στον Καραβα΄δο, Κεφαλονιάς, σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 1.650 τ.μ.

Το ισόγειο επιφάνειας 147 τ.μ. αποτελείται από μεγάλο επιβλητικό σαλόνι με τζάκι, κουζίνα,1 WC, 2 άνετα υπνοδωμάτια και 1 μεγάλο κεντρικό μπάνιο. Με εσωτερική σκάλα μεταβαίνουμε στον όροφο (Loft) 25,14 τ.μ., ο οποίος έχει διαμορφωθεί ως χώρος γραφείου με βιβλιοθήκη. Ο συγκεκριμένος χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως υπνοδωμάτιο.

Η ιδιοκτησία διαθέτει υπόγειο 161 τ.μ. με λεβητοστάσιο και αποθήκη 20 τ.μ.

Με εξωτερική πέτρινη σκάλα οδηγούμαστε στις τρείς ανεξάρτητες γκαρσονιέρες, η πρώτη σε όροφο με 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο, η δεύτερη επίσης στο όροφο με 1 υπνοδωμάτιο κουζίνα, μπάνιο και η τρίτη γκαρσονιέρα στο ισόγειο με 1 υπνοδωμάτιο κουζίνα, μπάνιο. Οι γκαρσονιέρες έχουν καταπληκτική θέα θάλασσα.

Η μεζονέτα απολαμβάνει υπέροχη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, το νησί της Ζακύνθου και είναι πολύ κοντά στην παραλία Τραπεζάκι (απόσταση 2 χλμ.) , Άγιος Θωμάς και τον Λουρδά.

Ο κήπος, ξεδιπλώνετε κατάφυτος γύρω από την κατοικία. Υπάρχει ένας χώρος εξωτερικής τραπεζαρίας-μπάρμπεκιου με στέγαστρο και χώρος στάθμευσης για τα οχήματα.

Η ιδιοκτησία αυτή προσφέρει μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για τουριστική εκμετάλλευση του ακινήτου, αλλά και για μόνιμη κατοικία., καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική περιοχή.

Τιμή: 650.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Αποθήκη

Διαμπερές

Τζάκι

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Δίκτυο Τηλεφώνου

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.