Ενοικίαση Γκαρσονιέρα/Studio 35τ.μ. - Αγία Μαρίνα, Νέα Κυδωνία

Ζητούμενη τιμή: 500 €

Just Rented

Γκαρσονιέρα/Studio - Ενοικίαση - Νέα Κυδωνία, Αγία Μαρίνα

500 €

Ν. Χανίων, Νέα Κυδωνία, Αγία Μαρίνα

ID: 231671060-3

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

35

Έτος Κατασκευής

2000

Όροφος

1ος

Προσφέρεται προς ενοικίαση επιπλωμένο στούντιο 35τμ σε μια ήσυχη περιοχή, με λίγα λεπτά με τα πόδια από την αμμώδη παραλία στην Αγία Μαρίνα.

Η είσοδος του στούντιο είναι στη σκεπαστή βεράντα στον 1ο όροφο, με θέα στη θάλασσα και το νησί Θοδωρού. Στο συγκρότημα υπάρχουν 2 παρόμοια στούντιο, που βρίσκονται δίπλα δίπλα, χτισμένα το 2020 στον τελευταίο όροφο μιας κατοικίας. Αυτό είναι το δεύτερο, και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλόνι, κουζίνα, μία κρεβατοκάμαρα με ένα διπλό κρεβάτι, μπάνιο και 2 βεράντες. Είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Διαθέτει A/C, διπλά τζάμια, σίτες, ηλιακό, θέση parking, έχει ανοιχτωσιά και είναι πολύ φωτεινό. Στη βεράντα υπάρχει πλυντήριο ρούχων που διατίθεται και για τα δύο στούντιο. Το ίντερνετ περιλαμβάνεται στο ενοίκιο και επιτρέπεται και ένα μικρό κατοικίδιο. Σε απόσταση μόλις 3 λεπτά με τα πόδια βρίσκεται η στάση του υπεραστικού λεωφορείου από τα Χανιά.

Η Αγία Μαρίνα είναι ένα από τα πιο γνωστά θέρετρα των Χανίων και βρίσκεται χτισμένη κατά μήκος ενός παραλιακού δρόμου που διασχίζει όλα τα παραθαλάσσια χωριά δυτικά των Χανίων, Σταλός, Αγ.Μαρίνα, Πλατανιάς, Γεράνι, Μάλεμε, και άλλα. Στον οικισμό μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε επιθυμείτε. Υπάρχει ταχυδρομείο, πολλές τράπεζες με μηχανήματα ATΜ, σούπερ μάρκετ, θερινό σινεμά, φαρμακεία, Κέντρο Υγείας, παιδότοποι, δημοτικό και γυμνάσιο, πολυάριθμα εστιατόρια και ταβέρνες και φυσικά πολλές επιλογές για νυχτερινή ζωή. Η παραλία της Αγίας Μαρίνας, είναι μια από τις πιο δημοφιλής και κοσμικές παραλίες της Κρήτης. Πρόκειται για οργανωμένη παραλία με ναυαγοσώστη και οργανωμένες τουριστικές εγκαταστάσεις, ανέσεις για τους λουόμενους και ποικιλία θαλάσσιων σπορ (windsurfing, θαλάσσιου σκι, κ.α.). Έχει πολύ ψιλή άμμο με ρηχά, ζεστά νερά και εκτείνεται σε μήκος περισσότερο των 2 km. Απέναντι από την παραλία της Αγίας Μαρίνας δεσπόζει το νησάκι των Αγίων Θεοδώρων ή Θοδωρού, στο οποίο φιλοξενούνται τα προστατευόμενα αγριοκάτσικα της Κρήτης γνωστά και ως κρι-κρι. Το χωριό είναι σε κομβικό σημείο αφού βρίσκεται δίπλα στην Εθνική οδό, κοντά στα Χανιά και στην εξοχή, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες να ταξιδέψουν γρήγορα και εύκολα και σε άλλα μέρη της Κρήτης. Η Αγιά Μαρίνα απέχει μόλις 9 χλμ από την πόλη των Χανιών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή υπόδειξη από κοντά καλέστε τώρα στο 6943472682. AnnSofi Bistrom Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Specialists Ελ. Βενιζέλου 92-94

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Μπάνιο

Διαμπερές

Επιπλωμένο

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.