Πώληση Αγροτεμάχιο 1851τ.μ. - Μαγαζιά, Παξοί

Ζητούμενη τιμή: 105000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Παξοί, Μαγαζιά

105,000 €

Ν. Κέρκυρας, Παξοί, Μαγαζιά

ID: 230941015-171

Τετραγωνικά Μέτρα

1851

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Σιάνος Κωνσταντίνος, team leader της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και συνεργάτης του γραφείου RE/MAX Δομή.

Προς πώληση βρίσκεται ένα εξαιρετικό αγροτεμάχιο στην περιοχή Μαγαζιά στον πανέμορφο και γαλήνιο προορισμό των Παξών, με τον κωδικό ακινήτου 6-9634. Το οικόπεδο, με συνολική έκταση 1851 τετραγωνικών μέτρων, προσφέρει την ευκαιρία για την ανέγερση κατασκευής μέχρι 50 τετραγωνικά μέτρα ισόγειας κατοικίας και 50 επιπλέον τετραγωνικά μέτρα υπογείου, σύμφωνα με την ισχύουσα άδεια δόμησης.

Η τοποθεσία αυτή απέχει μόλις 1400 μέτρα από τη θάλασσα, με την πρόσβαση να είναι ιδιαίτερα εύκολη, αφού απαιτούνται μόλις 6 λεπτά οδήγησης με αυτοκίνητο. Επιπλέον, το αγροτεμάχιο είναι φυτεμένο με ελαιόδεντρα, προσφέροντας μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς και παράδοσης, που συνδυάζεται αρμονικά με το ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον των Παξών.

Οι Παξοί, ένας από τους πιο γραφικούς και μαγευτικούς προορισμούς της Ελλάδας, είναι ένα νησί που διακρίνεται για τις πανέμορφες παραλίες του, τα καταγάλανα νερά και την ηρεμία που επικρατεί στο περιβάλλον του. Η ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τμήμα αυτού του παραδείσου είναι μοναδική, προσφέροντας την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν έναν ιδιωτικό και ειδυλλιακό χώρο, είτε για κατοικία είτε για αναψυχή.

Για περαιτέρω πληροφορίες και ενδιαφέρον για το αγροτεμάχιο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Η μοναδική τοποθεσία και η ομορφιά του τοπίου κάνουν αυτό το ακίνητο μια εξαιρετική επιλογή για αγορά.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Απεριόριστη

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.